LAN Ethernet Device aygıt yöneticisinde gözükmüyor

Okayynn

Decapat
Yeni bir sistem topladım. Her şeyini vs kurdum. BIOS'unu falan da güncelledim. Şöyle bir sıkıntı ile karşılaştım.
İnternetten önceden tüm güncel sürücüleri indirip flasha atmıştım.
Yeni masaüstümde bunları kurarken her driverı sorunsuz bir şekilde kurdum fakat Lan için gerekli olan drivera tıkladığımda onay verdiğim de hiçbir şey olmuyor. Herhangi bir hata da vermiyor. Aygıt yöneticisine gittiğimde ise bununla ilgili bir cihazda gözükmüyor. Kullandığım anakart X570 ASUS Prime-Pro modeli.
Bir arkadaşım CD'si ile gelen driverı denememi söyledi yarın onu bir deneme yapacağım baştan bir kurulum yapıp. CD sürücüm yok laptoptan baktığımda ise CD'deki driver daha eski bir versiyon belki işe yarar diye ümit ediyorum. Peki o da olmazsa sizce sorun anakart kaynaklı mı yoksa yazılısam bir sıkıntı mı? Servise göndermek istemiyorum çünkü şimdi göndercem 2 hafta sonra biz bağlandık sorun yok derler kafayı yerim. Hiçbiri olmazsa sizce ethernet kartı alsam hızda vs herhangi bir düşüş yaşar mıyım? PCI Express olanlardan.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS da onboard LAN kapalı olabilir onu aktif et tekrar dene. "Realtek Onboard LAN"

Dosya Ekleri

• Screenshot_20191120-022802.jpg
    195,2 KB · Görüntüleme: 1.143
BIOS da onboard LAN kapalı olabilir onu aktif et tekrar dene. "Realtek Onboard LAN"
hocam bende ki Intel Lan olarak geçiyor onu da kontrol ettim vs netten her yolu denedim ama olmadı.Saçma kısım drivera tıklayınca onayladığım da setupın devamı için hiçbir şey gelmemesi.Acaba güvenlik duvarı falan mı engelliyor diye düşünüp heryerden setupa izin verdim ama yine sonuç değişmedi.Sabah en son dediğim gibi temiz bir format atıp.Cd deki driver üzerinden deneme yapacağım. Hiç olmazsa gidip ekstra bir pci express ethernet kartı alcam.

Bu konudaki gibi veya video da anlatıldığı gibi kurmayı deneyin. Eğer aygıt yöneticisi altın dan bulamıyorum diyorsanız LAN yongası arızalı olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…