LAN kablosuna dokununca internet gidiyor

pwleredal

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Odamda internet çekmediği için modemden odama 10 metrelik LAN kablosu ile internet sağlıyorum.
Fakat lan kablosunu en ufak şekilde oynattığım zaman internet gidiyor ve biraz oynattığımda tekrar geliyor.
Bir yerde açık buldum, 2-3 tane küçük kablo fırlamış ve bantlamayı denedim olmadı. Ne yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer kablonun sonlarında vs. ise bir kablocuya vs. götürüp orayı kesip yeni kafa çaktırabilirsiniz.

Kablolarda bazen temassızlık olabiliyor. En yakın tamirciye giderek bağlantı yerlerini düzelttirebilirsiniz.

Başka bir yerinde de temassızlık olabilir. Yeni kablo almak rahatça çözer işi yada kısaltabiliyorsanız ki pek sağlıklı olmaz düzgünce yapmazsanız o bölgeyi atıp kullanabilirsiniz.

Eğer kablonun sonlarında vs. ise bir kablocuya vs. götürüp orayı kesip yeni kafa çaktırabilirsiniz.
Zaten bir kaç ay önce kedim farklı bir bölgeyi ısırdığı için orası da kopmuştu. Elektrikçi geldi 2 katmanlı sert bir tabakayla sardı bütün kabloyu. Fakat giriş kısımları hala zayıf. Kablocuya götürmeden evde alternatif olarak ne yapabilirim acaba?

En garanti yöntem yeni kablo almak.

En iyi çözüm yeni bir kablo alıp tavandan vs. çekmek ve kediden korumak olacaktır. Şuan evde yapabileceğiniz pek bir şey yok çünkü sorun ordan olmayabilir. Farklı bölgeden de olabilir.

Kablonun bilgisayara takılan uç kısmındaki tırnağa bir parça kağıt koyup az bir sıkıştırma sağlayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…