LANCOOL II'i kasaya Arctic Liq Freezer 420mm sığar mı?

melandre

Hectopat
Daha fazla  
Aşağıdaki ölçülerini paylaştığım "Lian Li LANCOOL III RGB" kasaya "Arctic Liq Freezer II 420mm" sıvı soğutma sığar mı?

Ölçülere göre sığıyor gibi görünüyor fakat soğutucunun radyatörü genişliği 457, 5mm. Yani pek emin olamadım.
Kullanan, deneyimleyen arkadaşlar ya da ölçülere baktığında anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Bu arada anakart olarak MSI Pro X670-E Wi-Fi anakart düşünüyorum.

1698010786769.png

1698010820065.png

Son düzenleme:
Sığar, ama Ram'lerinizin sığmama riski var, düşük yükseklikli Ram tercih edebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şurada Lancool 3'ün videosu var, 2'nin videosunu bulamadım ama 2 ve 3'ün ölçüleri ve radyatör desteği çok benzer sanırım.

Biz üst kısma sığdırdık hocam. Sadece önde fan kısmı bu kasada menteşeli bir sistem. O kısmı üstten 4 5 mm öne yatık yaparak kurtardık.

Eki Görüntüle 1986885
bu sistemde kullanılan ram'ler nedir hocam? alt mesajdaki arkadaşın dediği gibi ram'ler sorun çıkarmasın diye ona göre ram seçeyim.

Sığar, ama Ram'lerinizin sığmama riski var, düşük yükseklikli Ram tercih edebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şurada Lancool 3'ün videosu var, 2'nin videosunu bulamadım ama 2 ve 3'ün ölçüleri ve radyatör desteği çok benzer sanırım.

Hocam ben de zaten ''Lancool III'' kasa için konuyu açıyorum ama moderatör nedense ısrarla Lancool II olarak değiştriyor sürekli. Ya o kasayı seçmemi istemiyor ya da Lancool III diye bi kasanın varlığından bi haber. Saçma sapan modellerin isimlerini değiştiriyorlar..

Neyse teşekkür ederim, anladığım kadarıyla sığıyor...

bu sistemde kullanılan ram'ler nedir hocam? alt mesajdaki arkadaşın dediği gibi ram'ler sorun çıkarmasın diye ona göre ram seçeyim.

Hocam ben de zaten ''Lancool III'' kasa için konuyu açıyorum ama moderatör nedense ısrarla Lancool II olarak değiştriyor sürekli. Ya o kasayı seçmemi istemiyor ya da Lancool III diye bi kasanın varlığından bi haber. Saçma sapan modellerin isimlerini değiştiriyorlar..

Neyse teşekkür ederim, anladığım kadarıyla sığıyor...

G.Skill Trident Z5 RGB 32 GB (4X16) DDR5 6000 Mhz CL36 F5-6000J3636F16GX2-TZ5RK Ram

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı