A ardaatas Hectopat Katılım 16 Ocak 2018 Mesajlar 14 18 Aralık 2020 #1 Laney LX20R amfim ve Ibanez GRG 170DX gitarım var. Birbirine bağlıyorum ama gitarın sesi amfiden sadece sesi yükseltmişiz gibi çıkıyor. Ayarları doğru yaptığımı düşünüyorum bir videodan almıştım ayarı. Sizce sorun ne? Gitardan mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2020
Laney LX20R amfim ve Ibanez GRG 170DX gitarım var. Birbirine bağlıyorum ama gitarın sesi amfiden sadece sesi yükseltmişiz gibi çıkıyor. Ayarları doğru yaptığımı düşünüyorum bir videodan almıştım ayarı. Sizce sorun ne? Gitardan mı?
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 18 Aralık 2020 #2 Volume kısmının sağında bir buton gibi şey var. Ona basınca değişiklik oluyor mu?
A ardaatas Hectopat Katılım 16 Ocak 2018 Mesajlar 14 18 Aralık 2020 #3 Ma'at dedi: Volume kısmının sağında bir buton gibi şey var. Ona basınca değişiklik oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Crunch diye bir şey var, onu diyorsan, o sadece sesi arttırıyor ve cırıltıyı arttırıyor.
Ma'at dedi: Volume kısmının sağında bir buton gibi şey var. Ona basınca değişiklik oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Crunch diye bir şey var, onu diyorsan, o sadece sesi arttırıyor ve cırıltıyı arttırıyor.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 18 Aralık 2020 #4 Yok, crunch ile volume arası. En azından fotoğraflara bakınca orada bir buton varmış gibi gözüküyor.
A ardaatas Hectopat Katılım 16 Ocak 2018 Mesajlar 14 18 Aralık 2020 #5 Ma'at dedi: Yok, crunch ile volume arası. En azından fotoğraflara bakınca orada bir buton varmış gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ha evet gördüm onu, ben pek fark edemedim, normal amfisiz elektronun sadece sesini yükseltmiş gibi çıkıyor.
Ma'at dedi: Yok, crunch ile volume arası. En azından fotoğraflara bakınca orada bir buton varmış gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ha evet gördüm onu, ben pek fark edemedim, normal amfisiz elektronun sadece sesini yükseltmiş gibi çıkıyor.