3 333542 Kilopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.206 Çözümler 2 7 Nisan 2024 #1 İlk defa görüyorum ve fiyatına göre güzele benziyor incelemesi falan var ama sormadan almak istemedim. Bu ürün alınır mı? Langtu LT84 mekanik klavye 84 tuÅları özelleÅtirme Rgb arkadan aydınlatmalı kablosuz/kablolu oyun klavyelerike Hot Swap klavye Gamer için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Langtu Lt84 kablosuz Bluetooth mekanik oyun klavyesi 3-mode kablolu Rgb arkadan aydınlatmalı conta bilgisayar ofis oyun Windows Mac - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com İncelemeleri. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İlk defa görüyorum ve fiyatına göre güzele benziyor incelemesi falan var ama sormadan almak istemedim. Bu ürün alınır mı? Langtu LT84 mekanik klavye 84 tuÅları özelleÅtirme Rgb arkadan aydınlatmalı kablosuz/kablolu oyun klavyelerike Hot Swap klavye Gamer için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Langtu Lt84 kablosuz Bluetooth mekanik oyun klavyesi 3-mode kablolu Rgb arkadan aydınlatmalı conta bilgisayar ofis oyun Windows Mac - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com İncelemeleri. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et