erdiozgor Megapat Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 545 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2017 #1 Dün normal bir şekilde kapattım. Bugün açmaya çalıştığımda böyle oluyor. Sebebi nedir? Tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum. Bu sorunun ne olduğunu anlatan çok kısa bir video. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kimse cevap vermemiş. Yazıklar olsun ne diyim!
Dün normal bir şekilde kapattım. Bugün açmaya çalıştığımda böyle oluyor. Sebebi nedir? Tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum. Bu sorunun ne olduğunu anlatan çok kısa bir video. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kimse cevap vermemiş. Yazıklar olsun ne diyim!
CT Fletcher Megapat Katılım 1 Haziran 2015 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2017 #2 Büyük ihtimal donanımsal bir arıza. Garantisi varsa servise götür.
Asusmasus Hectopat Katılım 16 Mayıs 2017 Mesajlar 7 19 Mayıs 2017 #3 Benzer sorunla karşılaşmıştım. Kısa devreden kaynaklanıyordu. Eskiyen bir kablonun içindeki teller birbine temas ediyordu ve açılıp 10sn çalışıp kapanıyordu.
Benzer sorunla karşılaşmıştım. Kısa devreden kaynaklanıyordu. Eskiyen bir kablonun içindeki teller birbine temas ediyordu ve açılıp 10sn çalışıp kapanıyordu.