Laptop 2. Ekran Kartı Görmüyor

Makaleler
4
Daha fazla  
Laptop'um da çift ekran olduğu halde yüksek performanslı olanı görmüyor.Bilgisayar ilk açılışında siyah ekran oluyor.Fan çıkışlarını bantla kapatıyorum.Çarşafla laptop'u sarıyorum.20-30 dk. sonra kendini kapatıyor.Bizim burada ki tamirciye götürdüm.Lehimlerle ilgili bir sorun olduğunu söyledi ama söylediği miktar dudak uçuklatır.O fiyata alacağım yeni bilgisayarın iki taksitini öderim.Bu sorunu kendim çözemem mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1'e geç. Ekran kartı sürücüsünü güncelle. GPU bozuk olabilir.

Sanırım ekran kartı bozuk. Oyunlarda ''Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu'' gibi hatalar çıkıyor mu?

Yok öyle bir hata almadım.Zaten diğer ekran kartını "Aygıt Yöneticisin'de" yüksek performanslı kartımı görmüyor.Diğer ekran kartım sorunsuz çalışıyor ama ne yapacaksın ki 256 MB ekran kartını.

Windows 8.1 geçtim.Bir ara onda da görüyordu ama driver yükleyince mavi ekran hatası veriyordu.

Yeniden 8.1 kurup driver yükleyin. Mavi ekran verirse C:/Windows/Minidump klasöründeki dosyaları bize at. Neden mavi ekran verdiğini anlayabiliriz.

Ben mevzuyu kavrayamadım tam olarak. 2. Ekran kartı görünmedi diye çarşafa mı sarıyorsunuz? Çıkışları kapatınca sıcaktan pc kapanıyor normal bi şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…