E Eren.Atalay Femtopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #1 PC'yi sadece 1 monitör ile kullanmaktayım. Yakın zamanda laptop aldım. Monitörün yanına laptopu 2. monitör gibi kullanabilir miyim?
PC'yi sadece 1 monitör ile kullanmaktayım. Yakın zamanda laptop aldım. Monitörün yanına laptopu 2. monitör gibi kullanabilir miyim?
atar1993 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.443 Makaleler 11 Çözümler 101 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 7700X İşlemci 32 GB 6000 Mhz Ram 1+1+2 TB PCIe 4.0 SSD Sapphire RX 6900 XT SE Ekran kartı ASUS ROG Strix X670E-A Anakart Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 5 Ocak 2023 #2 Eren.Atalay dedi: PC'yi sadece 1 monitör ile kullanmaktayım. Yakın zamanda laptop aldım. Monitörün yanına laptopu 2. monitör gibi kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Laptopunuzun monitörü için özel inputunuz yoksa hayır yapamazsınız. Böyle birşeyde çok nadir denk gelir.
Eren.Atalay dedi: PC'yi sadece 1 monitör ile kullanmaktayım. Yakın zamanda laptop aldım. Monitörün yanına laptopu 2. monitör gibi kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Laptopunuzun monitörü için özel inputunuz yoksa hayır yapamazsınız. Böyle birşeyde çok nadir denk gelir.
Grandfather Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.111 Çözümler 3 Yer Beylikdüzü/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Baterist 5 Ocak 2023 #3 Destekliyorsa neden olmasın.
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 5 Ocak 2023 #4 Destekleyen laptop lazım oda zor bulunur ancak bir program vardı onunla 2 bilgisayarı aynı mouse kullanabiliyordu öyle olur onun dışında zor.
Destekleyen laptop lazım oda zor bulunur ancak bir program vardı onunla 2 bilgisayarı aynı mouse kullanabiliyordu öyle olur onun dışında zor.