Laptop 60 FPS Kitleme Sorunu

Anlıyorum, FreeDos almışsın. Ben de senelerdir format atıp driver yüklüyorum. Bilgisayar tamirciliği de yaptım fakat gel gör ki takıldım kaldım günlerdir uğraşıyorum bu mevzuda. Windows 7 sorunu çözdü.

Aslında aynı konuyu açmışız ama görmemişler herhalde benim konumu (hüsnü zan ediyorum ve ilgi seviyesinin sistemin kalitesi, fiyatı ile ilgili olmadığını düşünüyorum). Velev ki bilirkişilerden bir çözüm çıkarsa Windows 10 kullanmak tabiki daha iyi olur. O zamana kadar daha düşük işletim sistemleri tek çözüm gibi görünüyor.

Dediğiniz gibi sanırım haklısınız. Bende defalarca konu açtım en çok ilgi göreni bu oldu. Biraz daha Win10 da kalmak istiyorum bakalım çözüm gelecek mi. Canımı sıkan şu, oyun bilgisayarı diye alıyoruz ama gel gör ki FPS drop, FPS kitleme vb sorunlarla karşılaşıyoruz... Çok sinirleniyorum gerçekten.

Gerçekten öyle ki piyasadaki hatır görür bilgisayarlardan birini almışsınız. O kadar araştır, uğraş, o kadar para ver sonra saçma sapan şeylerle uğraş. Hak veriyorum. Umarım çözersiniz. Windows 7 olması şart değil siz de harddiski ikiye bölüp diğer bölüme Windows 8.1 falan kurun isterseniz bir deneyin. Olumlu sonuç alırsanız Windows 10 olan bölümü silip Windows 8.1 olana katarsınız. Eğer böyle bir şey yapmak isterseniz yardımcı olabilirim. Zira bunu da denedim Windows 10 gitmesin diye Windows 7 yi böyle kurup denedim [emoji1]

Hocam birde oyundaki tam ekran modu kısmını tam ekran pencereli yaparak denermisiniz. FullscreenWindowed diye de geçer

Hocam birde oyundaki tam ekran modu kısmını tam ekran pencereli yaparak denermisiniz. FullscreenWindowed diye de geçer

Benim bildiğim FPS düşüşü oluyor öyle ama deneyeyim.

60 FPS sorununu çözdüm ama bu sefer de oyun 200 300 FPS veriyor ama oyunda hem donmalar oluyor hemde oyunda gözle görülür bir kasma var FPS yüksek olmasına rağmen. Ne yapacağım ben bu bilgisayarlarla bilmiyorum...

Sürüm 1709'a temiz kurulum yapmalısın bence. Windows'a para vermek istemiyorsan etkinleştirme. Bırak kalsın öyle. Sadece sağ altta yarı saydam bir Windows'u etkinleştirin yazıyor başka bi eksisi yok. İllada etkinleştiricem diyorsan durmaplayden 47 liraya orijinal kod alabilirsin. Crack programlarının sadece Windows'u etkinleştirdiğini düşünmüyorum. Bence bir bilgi hırsızlığı söz konusu. Bu arada umarım oyunlarında crack değildir.

CS ve LOL'ün crack olma şansı var mı sizce? Her neyse teşekkür ederim yorumunuz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…