Laptop 7/24 açık kalırsa sorun olur mu?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 |
Arkadaşlar elimde eski bir laptop var. Modeli Toshiba l40. işlemcisi Intel T2330, RAM 2 GB. Bu laptopa yeni bir batarya ve SSD alacağım. Orijinal işletim sistemi XP ancak ben Linux Lite yükleyeceğim. Bu laptopta basit bir kod çalışacak. Karşı siteye saniyede bir kez 4-5 KB'lık veri yollayacak ve karşı siteden saniyede bir 4-5 KB'lık cevap alacak. Hava durumu bilgileri. Bu yüzden 7/24 çalışması gerekecek. Yeni bataryayla birlikte bir adette UPS alacağım hem modemi hem laptopu bağlamak için, elektrik kesintisi olursa bağlantı kesilmesin diye. Bu laptop ekran kapalı şekilde 7/24 çalışırsa bir sorun olur mu? Bunu öğrenmek istiyorum. Yoksa hiç masraf yapmaya değmez mi?

Çalışır. Isınma problemi olmazsa tabii ki de.

Olmaz.

7/24 çalışması SSD ve diğer özellikler için sıkıntı çıkarmaz lakin PC'yi bağladığınız elektrik hattı dalgalı ise sürekli dalgalı çekilde enerji çekerse o zaman sıkıntı çıkarabilir anakartta.

Arada bir kapattığın sürece sıkıntı olmaz, haftalarca açık kalmasın.
Hiç kapanmayacak hocam 7/24 açık kalacak, işlemci kullanımı çok düşük seviyede kalacak basit bir bot çalışacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…