Laptop açıkken projeksiyona bağlanamama sorunu

Öğretmen27

Megapat
Yer
GAZİANTEP/NİZİP
Daha fazla  
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Arkadaşlar hayırlı günler. Laptop açıkken projeksiyonu açtığımızda kaynak bulunamadı ve tüm sinyaller aranıyor diye sayfalar yineleniyor. Ama laptop ile projeksiyon aynı anda açıldığında bir sorun yok projeksiyona görüntü geliyor. Hatta 2'si aynı anda açıldıktan sonra ara kabloyu çekip taktığımızda bile görüntü geliyor.
Windows tuşu+P basıyorum hiçbir şey gelmiyor. Sağ klik ekran çözünürlüğü algıla dediğimizde sonuç değişmiyor. Windows sekmesine geldiğimizde projeksiyona bağlan dediğimde hiçbir şey gelmiyor. Ekran çözünürlülüğünü 800*600 yaptım sorun aynı.
Temiz windows 7 kurulum yaptım. Kurulum dosyası sağlam bir sorun yok. Aygıt yöneticisinde sorun yok hepsi yüklü. Aynı gün içerisinde başka laptopa aynı kurulumu yaptım. Sorun yok.
Laptop siemens fujitsu v5535.

Ayrıca önceki işletim setinde sorun olmadığını söylüyor arkadaş. Ya XP ya da vistaymış tam olarak bilmiyor. 8 yıllık laptop. 2 tane windows 7 kuruldu sorun aynı. Acaba windows 7 uyumsuz sürücü mü yüklendi? Gerçi aygıt yöneticisinde sorun gözükmüyor.

Sorunu çözdüm arkadaşlar. Driver scanner programı ile 6 tane eksik driver buldu yükledi. Tuş kombinasyonları da çalışıyor laptop açıkken de projeksiyona bağlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…