herkeskendiderdinde Hectopat Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 36 2 Mart 2021 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bazen de direkt kapanmıyor 15-20 dakikada kapaniyor. 2- 3 saat açık kaldığı da oluyor Acer E-5.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bazen de direkt kapanmıyor 15-20 dakikada kapaniyor. 2- 3 saat açık kaldığı da oluyor Acer E-5.
Pigasor05 Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 1 Çözümler 87 Yer Esenyurt/İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Dizüstü: AMD Ryzen 7 7840HS-RTX4050-2x16 5600 MHz 32 GB RAM-SK Hynix 1 TB SSD 7/7 GB Masaüstü: AMD Ryzen 3 3200G-Gigabyte A320M-S2H-GeIL 2x8 3200 MHz RAM-GeIL 256 GB SSD 550/490 MB Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #2 Fan dönüyor mu? Artı 0 Eksi
K Kralmelo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 2.880 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #3 Şarjda takılı iken böyle bir sorun oluyor mu? Artı 0 Eksi
K Kaan347 Picopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #4 Termal macun kurumuş olabilir veya işlemci çok ısındığından olabilir tam bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.792 Çözümler 13 2 Mart 2021 #5 herkeskendiderdinde dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bazen de direkt kapanmıyor 15-20 dakikada kapaniyor. 2- 3 saat açık kaldığı da oluyor Acer e-5. Genişletmek için tıkla... Başlatamıyor gibi gözüküyor yeniden Windows yükle. Kaan347 dedi: Termal macun kurumuş olabilir veya işlemci çok ısındığından olabilir tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... O yüzden olamaz ben 7 yıl önce aldığı laptopun hiçbir şeyine baktırmadım yeni macun falan hiçbir şey yapmadım sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
herkeskendiderdinde dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bazen de direkt kapanmıyor 15-20 dakikada kapaniyor. 2- 3 saat açık kaldığı da oluyor Acer e-5. Genişletmek için tıkla... Başlatamıyor gibi gözüküyor yeniden Windows yükle. Kaan347 dedi: Termal macun kurumuş olabilir veya işlemci çok ısındığından olabilir tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... O yüzden olamaz ben 7 yıl önce aldığı laptopun hiçbir şeyine baktırmadım yeni macun falan hiçbir şey yapmadım sıkıntı yok.
O Oghun Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 883 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Los Santos 2 Mart 2021 #6 Isınmadan olabilir. İşlemcinin macunu bitmiştir yeni macun sür. Adaptörde ısınıyor olabilir. Farklı prizlerdede dene. Son olarak yeniden Windows kur. Artı 0 Eksi
Isınmadan olabilir. İşlemcinin macunu bitmiştir yeni macun sür. Adaptörde ısınıyor olabilir. Farklı prizlerdede dene. Son olarak yeniden Windows kur.
K Kaan347 Picopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #7 Syntax Error dedi: Başlatamıyor gibi gözüküyor yeniden Windows yükle. O yüzden olamaz ben 7 yıl önce aldığı laptopun hiçbir şeyine baktırmadım yeni macun falan hiçbir şey yapmadım sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... 7 yıllık laptop termal macun zaten kurumuştur laptopun veya PC'nın güçünü aşağı çeker. Ben dedim zaten tam bilmiyorum diye. Artı 0 Eksi
Syntax Error dedi: Başlatamıyor gibi gözüküyor yeniden Windows yükle. O yüzden olamaz ben 7 yıl önce aldığı laptopun hiçbir şeyine baktırmadım yeni macun falan hiçbir şey yapmadım sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... 7 yıllık laptop termal macun zaten kurumuştur laptopun veya PC'nın güçünü aşağı çeker. Ben dedim zaten tam bilmiyorum diye.
3 396153 Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.376 Makaleler 2 Çözümler 4 2 Mart 2021 #8 Syntax Error dedi: Başlatamıyor gibi gözüküyor yeniden Windows yükle. O yüzden olamaz ben 7 yıl önce aldığı laptopun hiçbir şeyine baktırmadım yeni macun falan hiçbir şey yapmadım sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Hocam? Yapsanız iyi olur yapmamanız kötü olur. Büyük ihtimal sorun ondan oluyor işlemci yüksek derecelere çıkıyor kendini bilgisayar korumaya alıyor. Artı 0 Eksi
Syntax Error dedi: Başlatamıyor gibi gözüküyor yeniden Windows yükle. O yüzden olamaz ben 7 yıl önce aldığı laptopun hiçbir şeyine baktırmadım yeni macun falan hiçbir şey yapmadım sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Hocam? Yapsanız iyi olur yapmamanız kötü olur. Büyük ihtimal sorun ondan oluyor işlemci yüksek derecelere çıkıyor kendini bilgisayar korumaya alıyor.
Uğur Güreşçi Kilopat Katılım 3 Mayıs 2014 Mesajlar 628 Makaleler 7 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #9 herkeskendiderdinde dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bazen de direkt kapanmıyor 15-20 dakikada kapaniyor. 2- 3 saat açık kaldığı da oluyor Acer E-5. Genişletmek için tıkla... Termal macunlarını değiştirdiniz mi? İşlemci ısındığı için soğumadan kapatmıyor kendini ayrıca SSD kullanmıyorsanız açılma kapanma geç olabilir. Artı 0 Eksi
herkeskendiderdinde dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bazen de direkt kapanmıyor 15-20 dakikada kapaniyor. 2- 3 saat açık kaldığı da oluyor Acer E-5. Genişletmek için tıkla... Termal macunlarını değiştirdiniz mi? İşlemci ısındığı için soğumadan kapatmıyor kendini ayrıca SSD kullanmıyorsanız açılma kapanma geç olabilir.
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #10 Syntax Error dedi: O yüzden olamaz ben 7 yıl önce aldığı laptopun hiçbir şeyine baktırmadım yeni macun falan hiçbir şey yapmadım sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Her laptop aynı değildir, Casper ile Acer Nitro 5'i yarıştırabilir misiniz, yarıştıramazsınız çünkü ikisi de farklı diyarlarda yüzüyorlar. Artı 0 Eksi
Syntax Error dedi: O yüzden olamaz ben 7 yıl önce aldığı laptopun hiçbir şeyine baktırmadım yeni macun falan hiçbir şey yapmadım sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Her laptop aynı değildir, Casper ile Acer Nitro 5'i yarıştırabilir misiniz, yarıştıramazsınız çünkü ikisi de farklı diyarlarda yüzüyorlar.