G Gasijh Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 148 13 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Oyun oynamak için laptopu açtım insyde diye bir ekran geldi ve çıkamıyorum yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri WhatsApp Image 2023-11-13 at 14.20.51.jpeg 239,2 KB · Görüntüleme: 74
Arkadaşlar merhaba. Oyun oynamak için laptopu açtım insyde diye bir ekran geldi ve çıkamıyorum yardımcı olur musunuz?
6nowtk Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 713 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #2 Gasijh dedi: Arkadaşlar merhaba. Oyun oynamak için laptopu açtım insyde diye bir ekran geldi ve çıkamıyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bios ekranı galiba continue deyip devam edin. Artı 0 Eksi
Gasijh dedi: Arkadaşlar merhaba. Oyun oynamak için laptopu açtım insyde diye bir ekran geldi ve çıkamıyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bios ekranı galiba continue deyip devam edin.
KS KS G Gasijh Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 148 13 Kasım 2023 #3 6nowtk dedi: BIOS ekranı galiba continue deyip devam edin. Genişletmek için tıkla... Continue dedim restar PC dedi kapatma tuşuyla sadece kapatabildiğim için kapattım açınca yine aynı ekran geldi. Yardımcı olacak yok mu? Son düzenleme: 13 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
6nowtk dedi: BIOS ekranı galiba continue deyip devam edin. Genişletmek için tıkla... Continue dedim restar PC dedi kapatma tuşuyla sadece kapatabildiğim için kapattım açınca yine aynı ekran geldi. Yardımcı olacak yok mu?