Laptop açılınca ekran bozuluyor

Toziuu

Zeptopat
Daha fazla  
Laptopu açtıkyan sonra 5-10 dk arası aşağıdaki resimdeki gibi oluyor sonra düzeliyor. HDMI ile televizyona bağladım TV'de olmuyor. Bunu düzeltebilir miyim yoksa tamire göndermem gerekir mi?

IMG_20230910_114013.jpg

Laptopu açtıkyan sonra 5-10 dk arası aşağıdaki resimdeki gibi oluyor sonra düzeliyor. HDMI ile televizyona bağladım TV'de olmuyor. Bunu düzeltebilir miyim yoksa tamire göndermem gerekir mi?

Eki Görüntüle 1939217

Panel lehimleriniz ayrılmaya başlamış. Aynı sorunu yaşayan çok kişi var. Hatta soğuk havalarda daha uzun süre böyle bir durumu yaşarsınız. Ya ekran değişimi ya da lehimleri birleştirmek için ısı uygulaması yapmak gerekiyor. Farklı bir çözümünüz yok.

Laptop paneli ile alakali bir problem gibi duruyor dostum, laptop marka, garanti durumu nedir?
Laptop markası asus tuf gaming garantisi devam ediyor bir kere ekranı kardeşim kırdığı için yollamıştık

Panel lehimleriniz ayrılmaya başlamış. Aynı sorunu yaşayan çok kişi var. Hatta soğuk havalarda daha uzun süre böyle bir durumu yaşarsınız. Ya ekran değişimi ya da lehimleri birleştirmek için ısı uygulaması yapmak gerekiyor. Farklı bir çözümünüz yok.
İllede garantiye göndericez yani

İllede garantiye göndereceğiz yani

Evet. Büyük ihtimal değişim sırasında tam yerleştirmemişler paneli. Hatta ışık sızmalarından da belli olur. Bir tarafta normalden daha fazla ışık sızması olur böyle arızalarda. Akşam bakın karanlık ortamda siyah ekranda. Değişim sırasında bir tarafı daha baskılı yapmışlardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı