Hero 0.1 Decapat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 443 Çözümler 2 Yer de_dust2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek e-spor 21 Nisan 2021 #1 Merhaba. Laptopum açıyordum ama siyah ekranda kaldı. Kapatma tuşuna basıyorum ama uykuya alıyor. Kapanmıyor. Ne yapacağım? Bozuldu diye korkuyorum. Bu arada çok kullandım bugün.
Merhaba. Laptopum açıyordum ama siyah ekranda kaldı. Kapatma tuşuna basıyorum ama uykuya alıyor. Kapanmıyor. Ne yapacağım? Bozuldu diye korkuyorum. Bu arada çok kullandım bugün.
EfeKanagül Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 3.242 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #2 Resim atabilir misin? Artı 0 Eksi
T129Atak Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.283 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Ankara 21 Nisan 2021 #3 Hero 0.1 dedi: Merhaba. Laptopum açıyordum ama siyah ekranda kaldı. Kapatma tuşuna basıyorum ama uykuya alıyor. Kapanmıyor. Ne yapacağım? Bozuldu diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Arkasında sim iğne girişi olması lazım oraya sim iğnesini ittirirsen kapanması lazım. Artı 0 Eksi
Hero 0.1 dedi: Merhaba. Laptopum açıyordum ama siyah ekranda kaldı. Kapatma tuşuna basıyorum ama uykuya alıyor. Kapanmıyor. Ne yapacağım? Bozuldu diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Arkasında sim iğne girişi olması lazım oraya sim iğnesini ittirirsen kapanması lazım.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 21 Nisan 2021 #4 Kapatma tuşuna uzun basın, kapanır. Ne yaptıktan sonra siyah ekranda kaldı? Artı 0 Eksi
KS KS Hero 0.1 Decapat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 443 Çözümler 2 Yer de_dust2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek e-spor 21 Nisan 2021 #5 EfeKanagül dedi: Resim atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Ellie Williams dedi: Kapatma tuşuna uzun basın, kapanır. Ne yaptıktan sonra siyah ekranda kaldı? Genişletmek için tıkla... Kaç saniye tutmam lazım kapanmıyor. Artı 0 Eksi
EfeKanagül dedi: Resim atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Ellie Williams dedi: Kapatma tuşuna uzun basın, kapanır. Ne yaptıktan sonra siyah ekranda kaldı? Genişletmek için tıkla... Kaç saniye tutmam lazım kapanmıyor.
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.978 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 21 Nisan 2021 #6 Kapanana kadar tut. Kapanacak. Artı 0 Eksi
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 21 Nisan 2021 #7 Aynı olayı yakın zamanda yaşadım, düğmeden kapatıp açınca düzeliyor, düğmeye uzun süre basmayı deneyin kapanmıyorsa. Artı 0 Eksi
Aynı olayı yakın zamanda yaşadım, düğmeden kapatıp açınca düzeliyor, düğmeye uzun süre basmayı deneyin kapanmıyorsa.
KS KS Hero 0.1 Decapat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 443 Çözümler 2 Yer de_dust2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek e-spor 21 Nisan 2021 #8 Quantum9 dedi: Kapanana kadar tut. Kapanacak. Genişletmek için tıkla... Tamam oldu teşekkürler . Biraz panikledim. Ellie Williams dedi: Kapatma tuşuna uzun basın, kapanır. Ne yaptıktan sonra siyah ekranda kaldı? Genişletmek için tıkla... 3 saat civari bilgisayarla takıldım. 10 dakika sonra açınca böyle kaldı. Artı 0 Eksi
Quantum9 dedi: Kapanana kadar tut. Kapanacak. Genişletmek için tıkla... Tamam oldu teşekkürler . Biraz panikledim. Ellie Williams dedi: Kapatma tuşuna uzun basın, kapanır. Ne yaptıktan sonra siyah ekranda kaldı? Genişletmek için tıkla... 3 saat civari bilgisayarla takıldım. 10 dakika sonra açınca böyle kaldı.
First and Last Hectopat Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 21 Nisan 2021 #9 Düz siyah ekranda hata kodu olmadan kaldıysa ekran ile ilgili bir sorun olmuş olabilir. Uzun süre kullanırken sarja takılı mı kullandınız cihazı? Artı 0 Eksi
Düz siyah ekranda hata kodu olmadan kaldıysa ekran ile ilgili bir sorun olmuş olabilir. Uzun süre kullanırken sarja takılı mı kullandınız cihazı?
KS KS Hero 0.1 Decapat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 443 Çözümler 2 Yer de_dust2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek e-spor 21 Nisan 2021 #10 First and Last dedi: Düz siyah ekranda hata kodu olmadan kaldıysa ekran ile ilgili bir sorun olmuş olabilir. Uzun süre kullanırken sarja takılı mı kullandınız cihazı? Genişletmek için tıkla... Aynen şarjda kullanıyorum. Artı 0 Eksi
First and Last dedi: Düz siyah ekranda hata kodu olmadan kaldıysa ekran ile ilgili bir sorun olmuş olabilir. Uzun süre kullanırken sarja takılı mı kullandınız cihazı? Genişletmek için tıkla... Aynen şarjda kullanıyorum.