Çözüldü Laptop açılmadan kapanıyor

• Konuyu başlatan PuMaT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.102
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Yer
Türkiye
Laptopun güç tuşuna bastıktan sonra tam Windows açılacakken kapanıyor. Bu defalarca oldu. Sonra da choose an option sekmesi çıktı. Araştırdım fakat yapamadım. Ben de format attım. Sorunsuz bir şekilde kullanırken yine başa döndüm. Güç tuşuna basıyorum Windows tam açılacakken kapanıyor.

Çok teşekkür ederim hocam. Sorunum çözüldü. Defalarca aç-kapa yapmama rağmen bir problem olmadı.

Windows Update'in sürücü güncellemesine tekrardan izin vereyim mi, yoksa kalsın mı?

Her format attıktan sonra ekran çözünürlüğü çok düşüyor bir süre sonra düzeliyordu. Şimdi ise düzelmedi. Bunun sebebi ne ve nasıl düzeltebilirim?

Windows Update'in sürücü güncellemesine tekrardan izin vereyim mi, yoksa kalsın mı?
Kalsın.
Her format attıktan sonra ekran çözünürlüğü çok düşüyor bir süre sonra düzeliyordu. Şimdi ise düzelmedi. Bunun sebebi ne ve nasıl düzeltebilirim?
Windows'un görüntü ayarlarından düzeltebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…