U Unerfolgreich Decapat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2025 #1 Bilgisayar açma tuşuna basıyorum, açılmıyor bende kasayı söktüm ekli olan görselde çizili olan parça adaptörü takar takmaz ısınmaya başlıyor. Kalan her yerde elektrik var ama açılmıyor bilgisayar. Sebebi nedir? Dosya Ekleri 1763019140975.jpg 169,9 KB · Görüntüleme: 17 Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2025
Bilgisayar açma tuşuna basıyorum, açılmıyor bende kasayı söktüm ekli olan görselde çizili olan parça adaptörü takar takmaz ısınmaya başlıyor. Kalan her yerde elektrik var ama açılmıyor bilgisayar. Sebebi nedir?
Çözüm Blacksidemre 15 Kasım 2025 Çipin içinde kısa devre meydana geliyor büyük ihtimal. Parçanın profesyonel bir servis tarafından değiştirilmesi gerekiyor.
Çipin içinde kısa devre meydana geliyor büyük ihtimal. Parçanın profesyonel bir servis tarafından değiştirilmesi gerekiyor.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.909 Makaleler 8 Çözümler 258 Yer İstanbul 15 Kasım 2025 #2 Çipin içinde kısa devre meydana geliyor büyük ihtimal. Parçanın profesyonel bir servis tarafından değiştirilmesi gerekiyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Çipin içinde kısa devre meydana geliyor büyük ihtimal. Parçanın profesyonel bir servis tarafından değiştirilmesi gerekiyor.