ParadoxTR0 Centipat Katılım 20 Ekim 2019 Mesajlar 15 27 Kasım 2019 #1 Eskiden kalma bir laptopum var. Açmayı denedim açılmadı, dedim harddiskte sıkıntı vardır. SSD taktım ama gene açılmadı. Güç ışığı yanıyor ve fanı da dönüyor. Sizce sorun ne olabilir?
Eskiden kalma bir laptopum var. Açmayı denedim açılmadı, dedim harddiskte sıkıntı vardır. SSD taktım ama gene açılmadı. Güç ışığı yanıyor ve fanı da dönüyor. Sizce sorun ne olabilir?
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.034 Çözümler 86 27 Kasım 2019 #2 Windows yüklü disk takılı iken harici ekranda görüntü veriyor mu? Batarya ve fişi çek, 10 dk beklet. Sonra toplayıp tekrar dene.
Windows yüklü disk takılı iken harici ekranda görüntü veriyor mu? Batarya ve fişi çek, 10 dk beklet. Sonra toplayıp tekrar dene.
ParadoxTR0 Centipat Katılım 20 Ekim 2019 Mesajlar 15 27 Kasım 2019 #3 Olmadi ekran yok fan sesi var disk ışığı yanmiyo ecaba anakarttami sorun var
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.034 Çözümler 86 27 Kasım 2019 #4 Yeni disk ile denemişsin. 2 RAM varsa teker teker her iki slotta da dene. Varsa başka aynı özellikli adaptörle de.
Yeni disk ile denemişsin. 2 RAM varsa teker teker her iki slotta da dene. Varsa başka aynı özellikli adaptörle de.