Laptop almadan önce ekipman almaya gerek var mı?

Makaleler
49
2 ay sonra 30 bin TL'ye laptop alacağım. Şimdiden kulaklık, fare ve klavye almaya gerek var mı? 2 ay daha bekleyip toplu mu alayım?

İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rekabetçi oyunlar oynamıyorsan 1 tane mouse alman yeterli olacaktır bence gerisini sonradan alabilirsin.

Kardeş bende de var laptop. Acer Aspire RTX 3050. bir sistem ekipman almana gerek yok. Laptopuna alman gereken tek ekipman alta sogutucu. Şunun gibi bir şey ama eğer paran varsa bir tık kalitelisini alırsan daha iyi olur. Bendeki soğutucu Trust GXT 278, gayet memnunum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rekabetçi oyunlar oynamıyorsan 1 tane mouse alman yeterli olacaktır bence gerisini sonradan alabilirsin.

LoL ve Metin2 vazgeçilmezim desem yeridir. Aylardan beri LoL oynamadım. Fakat internet kafeye bile gitmedim. Peki mouse kaç TL bütçe ayırmak gerekir?

Bendeki soğutucu Trust GXT 278, gayet memnunum.

Pahalı bir şey değilmiş. 2 ay geçsin de ondan sonra bakarız. Soğutucu hiç aklımın ucundan bile geçmedi. Tavsiyesi düşüneceğim.

LoL ve Metin2 vazgeçilmezim desem yeridir. Aylardan beri LoL oynamadım. Fakat internet kafeye bile gitmedim. Peki mouse kaç TL bütçe ayırmak gerekir?

Maalesef LoL benim de vazgeçilmezim fareyi Logitech M300 alsan bile yeter benim kendi kullandığım mouse ofis faresi falan diye küçümseme tam bir canavardır mouse olarak da Logitech M300 öneriyorum. 400 500 TL civarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…