Laptop almak için beklenmeli mi?

Zamlı zamlı kazıklanmak istemiyorsanız şimdi alın.

Laptop alacaksan şimdi al, dolar stabil artmıyor. Bir günde artıyor 1-2 hafta bekliyor gene aniden artıyor, gençler de umurunda değil meclisin.

10 yıl bekleyemem diyorsanız beklenmemeli . Malum kişi ölmeden hiç bir şey düzelmez .

@Barış İlkin Laptoplarda vergi çok fark yaratan bir şey değil. Ayrıca fiyatların artabileceğini düşünüyorum. İmkanınız varsa beklemeye gerek yok gibi.

Hocam bütçeniz uygunsa ASUS TUF öneririm uygun geldi gözüme aldım oyunlarda çok iyi FPS'ler alıyorum.

Ben de bir ümit bekliyorum vergisiz laptop almayı ama hiç ses çıkmıyor hükümetten. Zaten o zamana kadar fiyatlar ikiye katladığında vergisiz hali bile şimdikinden pahalıya gelir.

beklemeyin ben 1.5 hafta önce 12.500 e çok iyi bilgisayar bulmuştum param yoktu almadım şuan 17.500

Dolar alın biriktirin çok artacak gibi. Eğer dolara cevırmezsenız paranın degerı duser.

Mehmet lightning sizin için okula dönüş olarakdan rotringi 100 lira yapacak. Laptop alacaksan tabii ki de önce araştır sonra al. Hepimiz zengin çocuğu olmadığımızdan 5 güne alamayız bu tarz şeyleri. SSD, RAM vb. için bile 2 hafta bekleyen insanlarız biz. Paranız birikince aileniz evet deyince alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…