Laptop almak için Black Friday beklenir mi?

EGEFENDI

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 80K bütçeyle bir oyuncu laptopu alacağım ama yakında Black Friday olduğu için almak mantıklı olur mu bilemiyorum. Beklemeye değecek kadar bir indirim bu bütçelerde olur mu? Bir laptop kafamda var ama birkaç özelliği daha iyi olsa daha mutlu ederdi. Black Friday'de gerekli indirime girer mi?
Yoksa bu yılki etkinlik fos çıkıp zam gelmesini istemem. Tahminleriniz neler sizce bekleyip indirim kovalamak mı yoksa henüz zamlanmamışken almak mı daha mantıklı?

Almayı düşündüğüm laptop:ASUS TUF Gaming F16 FX608JPR-QT002-Gaming Laptop

Black friday gelene kadar zam üstüne zam bindiriyorlar zaten. Elbet indirime girer fakat indirimli fiyatı bugünün fiyatına yakın olur muhtemelen. Şimdiden uçurdular parçaların fiyatlarını.

Hocam gönderdiğiniz msi laptopuda incelemiştim ama sırf 5070ti olacak diye çok fazla yerden kısılmış.Gönderdiğim ASUS laptop 2.5K ve 165Hz ekrana sahip ayrıca RAM’i 32GB.HP’yi ise malzeme kalitesi ASUS’a göre kötüdür diye tahmin ediyorum.

76'dan 84'e çıkmış 1 ay içinde,indirim beklemekten başka bir çaren olmaması lazım o laptop için. :)
Hocam başka bir konuda görmüştüm incehesap üzerinde o fiyata satılıyormuş sanırım ama şuan satışı yok.Diğer sitelerdeki fiyatları öncedende böyle olabilir.Birde idefixte 81’e buldum eğer alırsam oradan alacağım.

Vallahi ben kasım'ı bekliyorum ama beklemekte ısrar ettikçe firmalarin zam üstüne zam yapmalarını izliyorum 😀😀 umarım beklediğimize değer bir indirim yakalarız. Alabileceğiniz model seçeneklerini ne kadar çoğaltıp takibe alirsaniz muhakkak birinde veya birkaçında iyi indirimler yakalayabilirsiniz. Şu an benim listemde gamegara Lenovo LOQ ASUS TUF F16 2 ser 3'er laptop var. Hangisinde Max indirim yakalarsam onu alacağım. Tabii daha kasım gelmeden GameGaraj yuzde 10 zam yapti tum ürünlerine. Bakalım o zaman ne olacak...

Hocam gönderdiğiniz msi laptopuda incelemiştim ama sırf 5070ti olacak diye çok fazla yerden kısılmış.Gönderdiğim ASUS laptop 2.5K ve 165Hz ekrana sahip ayrıca RAM’i 32GB.HP’yi ise malzeme kalitesi ASUS’a göre kötüdür diye tahmin ediyorum.

Hocam başka bir konuda görmüştüm incehesap üzerinde o fiyata satılıyormuş sanırım ama şuan satışı yok.Diğer sitelerdeki fiyatları öncedende böyle olabilir.Birde idefixte 81’e buldum eğer alırsam oradan alacağım.

RAM vs. onemli degil o cihazin tek problemi zaten dedigim gibi ekran. Ancak performans tarafinda hem 5070 Ti hem de Ultra 7 255HX ile TUF'a fark atar. Ayrica sogutma kabiliyeti ve malzeme kalitesi acisindan TUF ile kiyasa girmez bir makine. Dedigim gibi tek eksisi ekran yoksa alir RAM takarsin bir tane.

OMEN'in malzeme kalitesi TUF'dan kotu degil. OMEN, HP'nin tepe modeli ancak TUF, Asus'un cok onem vermedigi giris seviyesi modeli. Bu fiyatlara TUF aman diyeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı