Oncelikle iyi Sosyaller diliyorum. Internerten laptop satin alacagim ancak hangi sitelere bakmam ve guvenmem gerektigim hakkinda pek fikrim yok su anlik sadece Vatan Bilgisayar'a baktim. Teşekkürler iyi aksamlar.
Cep telefonu, bilgisayar, televizyon, kozmetik ve binlerce ürün uygun fiyatlarla Hepsiburada.com'da. Ücretsiz kargo fırsatları ile her şey ayağına gelsin.
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.
Amazon ve mağaza sitelerinden(Media markt, Vatan Bilgisayar, Teknosa vb.) uzak durun. Onun haricinde Trendyol, Hepsiburada gibi sitelerde indirim kovalayın. Almadan önce yorumlarına bakın o bilgisayardan kaç kere satmış güvenilir mi? Diye.
Amazon ve mağaza sitelerinden(Media markt, Vatan Bilgisayar, Teknosa vb.) uzak durun. Onun haricinde Trendyol, Hepsiburada gibi sitelerde indirim kovalayın. Almadan önce yorumlarına bakın o bilgisayardan kaç kere satmış güvenilir mi? Diye.
2. el ürün satmada 1 numara çünkü. Özellikle teknolojik aletlerde yapıyor. 2. el Traş makinesini bile sıfır olarak sattığını gördüm. Bir haftayı geçmeden iade alınırsa sıfır olarak tekrar satılıyor gibi bir şey vardı. Yanlış hatırlamıyorsam.