Laptop almak için sene sonu beklenmeli mi?

Bütçe
32000

samet altuntas

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim şu an yaklaşık 32K gibi bir birikimim var ve Tulpar T5 v23.3.2 almak istiyorum. Fakat sene sonunda elimdeki birikim 50k gibi bir miktara da ulaşabilir. Aklımı karıştıran şey sene sonuna kadar beklersem eğer fiyatlarda aşırı bir oynama olur mu? Sizce şu an mı almalıyım yoksa sene sonunu beklemeli miyim?

Arkadaşlar benim şu an yaklaşık 32K gibi bir birikimim var ve Tulpar T5 v23.3.2 almak istiyorum. Fakat sene sonunda elimdeki birikim 50k gibi bir miktara da ulaşabilir. Aklımı karıştıran şey sene sonuna kadar beklersem eğer fiyatlarda aşırı bir oynama olur mu? Sizce şu an mı almalıyım yoksa sene sonunu beklemeli miyim?
1-2 ay olsa belki çok fazla oynamaz ama arada neredeyse 7 ay var. Ülke çok karışık olduğu için her an her şey olabilir. @Artoria Pendragon Hocamın piyasa gidisati hakkinda bilgisi olabilir.

Oynama olur, ayrıca Monster almayın bir de yıl başı indiriminden iyi fiyata gelebilir.

Hocam 2025 temmuz ayına kadar almam gerekiyor fakat şuan almamın acelesi yok ama dediğim gibi kafamı karıştırıyor alabilecekken en erken şekilde almak veya daha da biriktirip üstüne koyup beklemek iki seçeneğim. Bekleme seçeneği biraz riskli geliyor ve ne yapacağımı bilemiyorum. Laptop konusunda tavsiyeleriniz varsa bütçe dahilinde önerilerinize açığım.

Hocam 2025 Temmuz ayına kadar almam gerekiyor fakat şu an almamın acelesi yok ama dediğim gibi kafamı karıştırıyor alabilecekken en erken şekilde almak veya daha da biriktirip üstüne koyup beklemek iki seçeneğim. Bekleme seçeneği biraz riskli geliyor ve ne yapacağımı bilemiyorum. Laptop konusunda tavsiyeleriniz varsa bütçe dahilinde önerilerinize açığım.

Dediğimiz gibi bence yükselir ama tam tersi olup çok iyi bir indirim de gelebilir şans işi.

Hocam şu an kullanmayacaksanız çok uçuk bi indirim görmediğiniz sürece bekleyin. Büyük ihtimalle 12. sınıf öğrencisisiniz. Durumun sizlere ne getireceğini kestirmek çok zor. Ben de üniversiteye geçerken HP Pavilion Gaming 5600H + RTX 3050 Ti almayı düşünüyordum. Üniversiteye geçerken saçma bir şey oldu ve dolar kuruyla cihaz 8000'den 13000'e çıktı. Ardından gaming laptop ihtiyacım olmadığını fark edip bölümün şartları gereği Matepad 11 2021 almıştım o dönemde. Ben o indirimi kaçırdığıma evet pişmanım ama oyunlara gömülmediğim için dersleri daha sıkı takip edebilme, çok iyi bir kızla sevgili olabilme fırsatı vs. yakaladım. Hayat bir yerden alıp bir yerden verecektir. Anormal bir fiyat görürseniz Monster ve Casper haricindeki markalara soğutma iyi olduğu sürece yapışın. Ancak onun dışında beklemek bu dönemde bence daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı