Ferit Kaya
Hectopat
Merhabalar. Başlıkta da belirttiğim gibi halihazırda bir masaüstü bilgisayarım var ancak masaüstü bana artık ayak bağı oluşturuyor. Odam karanlık ve bu ortamda sürekli çalışmaktan sıkıldım. Eskiden oyun falan da oynardım şimdi anca hafif bulmaca oyunları oynuyorum, arkadaşlarımla mesajlaşıp konuşuyorun, dizi/film izliyorum, webte dolaşıyorum, hafif fotoğraf/video edit işleriyle uğraşıyorum, makale yazıyorum ve ödev falan yapıyorum. Okula bir ödev götürmem gerektiğinde masaüstü zor oluyor bayağı odamın dışına çıkmak istiyorum veya yatağımda film izlemek vs vs. Ancak beğendiğim laptop 5.500TL gibi fiyata sahip halihazırda sahip olduğum bilgisayar ile yaklaşık aynı fiyatlar ancak sahip olduğumu bilgisayarın monitörü şu an kırık ve satmaya çalışsam yaşadığım şehirde bunu alabilecek bir insan olduğunu düşünmüyorum bilgisayarcılara falan da ölü fiyata vermek istemiyorum. Babam oldukça iyi bir para alıyor ancak biraz kapalı kafalı bir insan ikna etmek aşırı zor. Bana ne ihtiyacın var gibi şeyler söylüyor. Onu ne diyerek ikna edebilirim çünkü gerçekten artık bu masanın başında bu çirkin klavyenin tuşlarına basmaktan çok yoruldum.