Laptop almak mantıksız mı?

Amazon.com.tr yarın bu laptopu alacağız Valorant GTA 5 LoL CS oynanacak, ısınma sorunu o kadar büyük bir sorun mu? Isındığında kullanmaya devam etsem ne olur? Soğutucu falan takılıyormuş bir işe yarıyor mu?

Yanında taşımayacaksan eğer masaüstü daha iyi, hem fiyat olarak, hem performans olarak. Tavsiyem masaüstü hocam.

Isınma o kadar sorun değil 90 derecenin üstüne çıkmadığı sürece eğer gidip laptopun sınırlarını zorlarsan ısınır ama LoL oynarsan fazla ısınma yapmaz.

Soğutucu işe yarıyor ama çoğunlukla gereksiz. Isındığında kullanmaya devam etsen olur çok yüksek sıcaklıklara çıkmıyor.

Eğer taşıman gerekmiyorsa aynı fiyata daha iyi bir masaüstü toplayabilirsin.

İlk zamanlar ısınmasa bile bir ya da 2 fanla çalıştıkları için zamanla ısınmaya başlıyorlar temizliğini yapar adam gibi ilgilenirsen iyi çalışır. Ama çok taşıma problemin yoksa kasa alman daha iyi olacaktır.

Dediginiz oyunlari oynatir, laptopun kendisi fiyati icin nasil bilmiyorum ama tasima olayi yoksa kesinlikle laptop onermiyorum. Cevremde cok kullanan var, bende kullaniyorum kronik sorunlari gectim laptop olmasinin getirdigi bir cok kotu ozellik var.

AMD APU'lu laptop baksan daha iyi olur. R7 5700U gibi işlemciler daha mutlu eder seni.

Evin dışında sürekli PC kullanman gerekiyorsa laptop mesela üniversitede PC ile ilgili bir bölüm okursan üniversite sürekli laptop götürmen gerekir. Ama sen sadece evde bakacaksan masaüstü al.

2. soruda soğutunuzun kalitesine göre değişir. Isınma durumunda 3-4 hadi bilemedin 5-6 derece soğutur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…