Laptop almaya değer mi?

Makaleler
49
Merhaba,

Normal bir kullanıcıyım. Aslında çoğu işimi telefon görüyor. Bilgisayaım var ama çok yavaş. Zaten ayda yılda bir bilgisayar açmaya başladım. Laptop olmasa hayatımda üzüleceğim bir şey değil. Şu anda iş araştırma çabasındayım.

Akşamları eve gelince pek ihtiyaç duyacağım bir şey yok. Elimde 10 bin TL para var. Bunu daha da fazla artırıp, daha iyi bir laptop alabilirim. Ama akşamları geldiğim zaman bana pek vakit kalmayacak.

Dediğim gibi; bilgisayar olmasa da olur benim için. Eksikliğini minimilize edecek kadar var. Ama 10 bin TL'ye verdiğim laptoptan hayır gelmez. Bana bir ihtiyaç değil, fakat telefon işime çok yarıyor. Ne sunum yapıyorum ne de oyun oynuyorum bilgisayarda. Sadece video falan bakmak için belki ama gerisinde ihtiyacım yok.

Gerek var mı sizce? İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Normal bir kullanıcıyım. Aslında çoğu işimi telefon görüyor. Bilgisayaım var ama çok yavaş. Zaten ayda yılda bir bilgisayar açmaya başladım. Laptop olmasa hayatımda üzüleceğim bir şey değil. Şu anda iş araştırma çabasındayım.

Akşamları eve gelince pek ihtiyaç duyacağım bir şey yok. Elimde 10 bin TL para var. Bunu daha da fazla artırıp, daha iyi bir laptop alabilirim. Ama akşamları geldiğim zaman bana pek vakit kalmayacak.

Dediğim gibi; bilgisayar olmasa da olur benim için. Eksikliğini minimilize edecek kadar var. Ama 10 bin TL'ye verdiğim laptoptan hayır gelmez. Bana bir ihtiyaç değil, fakat telefon işime çok yarıyor. Ne sunum yapıyorum ne de oyun oynuyorum bilgisayarda. Sadece video falan bakmak için belki ama gerisinde ihtiyacım yok.

Gerek var mı sizce? İyi sosyaller.

Sadece işten geldikten sonra veya eve girdiğinde oyun oynayacaksan oyun konsolu almanı öneririm (Xbox One X, Xbox Series S) (PlayStation biraz pahalı ve Xbox oyun konusunda biraz daha avantajlı fiyat olarak) bu tür konsolların içinde internet tarayıcısı YouTube Netflix Spotify tarzı uygulamalarda oluyor.

Tablet düşünebilirsiniz, eğer laptop ekranı kadar büyük olmasa da telefon ekranından daha büyük bir ekranda akşamları bir şeyler izlerim kafasındaysanız.

Madem oyun oynamıyorsunuz, iş için de kullanmayacaksınız, bu durumda laptopun yapıp tabletin yapamayacağı şeyler sizin için yok denebilir. Bütçenize göre bir tablete yönelebilirsiniz.

Merhaba,

Gerek var mı sizce? İyi Sosyaller.

Yani mesajınızda sık sık bilgisayar olmasa da olur benim için demişsiniz o zaman gerek yok. Var olan paranızı Dolar'a yatırın, biraz daha dolar biriktirin ve bilgisayar almam lazım artık mutlaka dediğiniz zaman biriken parayla alırsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı