Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.460 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 6 Ocak 2020 #11 Silinen üye dedi: Hocam elden bir mağazadan alınacak bir yer var mı? Babam güvenmiyor da. Genişletmek için tıkla... Güvenilmeyecek nesi var ki? Satıcı puanı yüksekse güvenilebilir.
Silinen üye dedi: Hocam elden bir mağazadan alınacak bir yer var mı? Babam güvenmiyor da. Genişletmek için tıkla... Güvenilmeyecek nesi var ki? Satıcı puanı yüksekse güvenilebilir.
BlG SMOKE Centipat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 544 Yer İstanbul 6 Ocak 2020 #12 yika38 dedi: Güvenilmeyecek nesi var ki? Satıcı puanı yüksekse güvenilebilir. Genişletmek için tıkla... Ama internetten alışveriş hocam. actanonverba dedi: Laptop yanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Öyle değil hocam. Bozulmak anlamında demiş. Az sonra babam gelecek, söylerim bunları o zaman. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2020
yika38 dedi: Güvenilmeyecek nesi var ki? Satıcı puanı yüksekse güvenilebilir. Genişletmek için tıkla... Ama internetten alışveriş hocam. actanonverba dedi: Laptop yanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Öyle değil hocam. Bozulmak anlamında demiş. Az sonra babam gelecek, söylerim bunları o zaman.
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.460 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 6 Ocak 2020 #13 Silinen üye dedi: Ama internetten alışveriş hocam. Genişletmek için tıkla... Alacağınız ürünün satıcısının puanına ve yorumlarına bakın. Yorumlar olumlu ve satıcı puanı da yüksekse güven konusunda kuşkunuz olmasın. Silinen üye dedi: Öyle değil hocam. Bozulmak anlamında demiş. Genişletmek için tıkla... Termal macun değişimi bilgisayarı bozmaz. Bunu diyen bilgisayarcının bilgisayarın b'siyle alakası yoktur. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2020
Silinen üye dedi: Ama internetten alışveriş hocam. Genişletmek için tıkla... Alacağınız ürünün satıcısının puanına ve yorumlarına bakın. Yorumlar olumlu ve satıcı puanı da yüksekse güven konusunda kuşkunuz olmasın. Silinen üye dedi: Öyle değil hocam. Bozulmak anlamında demiş. Genişletmek için tıkla... Termal macun değişimi bilgisayarı bozmaz. Bunu diyen bilgisayarcının bilgisayarın b'siyle alakası yoktur.
BlG SMOKE Centipat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 544 Yer İstanbul 6 Ocak 2020 #14 yika38 dedi: Alacağınız ürünün satıcısının puanına ve yorumlarına bakın. Yorumlar olumlu ve satıcı puanı da yüksekse güven konusunda kuşkunuz olmasın. Termal macun değişimi bilgisayarı bozmaz. Bunu diyen bilgisayarcının bilgisayarın b'siyle alakası yoktur. Genişletmek için tıkla... Hocam okuduğum bir konuda adam 2 laptopundan birini bozuyordu ama. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2020
yika38 dedi: Alacağınız ürünün satıcısının puanına ve yorumlarına bakın. Yorumlar olumlu ve satıcı puanı da yüksekse güven konusunda kuşkunuz olmasın. Termal macun değişimi bilgisayarı bozmaz. Bunu diyen bilgisayarcının bilgisayarın b'siyle alakası yoktur. Genişletmek için tıkla... Hocam okuduğum bir konuda adam 2 laptopundan birini bozuyordu ama.
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.460 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 6 Ocak 2020 #15 Silinen üye dedi: Hocam okuduğum bir konuda adam iki laptopundan birini bozuyordu ama. Genişletmek için tıkla... Hangi konu? Nasıl bozuyor?
Silinen üye dedi: Hocam okuduğum bir konuda adam iki laptopundan birini bozuyordu ama. Genişletmek için tıkla... Hangi konu? Nasıl bozuyor?
BlG SMOKE Centipat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 544 Yer İstanbul 6 Ocak 2020 #16 yika38 dedi: Hangi konu? Nasıl bozuyor? Genişletmek için tıkla... Hocam konuya çok önceden bakmıştım. Adam artık açılmıyor, bozuldu demişti. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2020
yika38 dedi: Hangi konu? Nasıl bozuyor? Genişletmek için tıkla... Hocam konuya çok önceden bakmıştım. Adam artık açılmıyor, bozuldu demişti.
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.460 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 6 Ocak 2020 #17 Silinen üye dedi: Hocam konuya çok önceden bakmıştım. Adam artık açılmıyor, bozuldu demişti. Genişletmek için tıkla... Termal macun kaynaklı olduğuna emin misiniz? Konuyu bulup atma şansınız var mı?
Silinen üye dedi: Hocam konuya çok önceden bakmıştım. Adam artık açılmıyor, bozuldu demişti. Genişletmek için tıkla... Termal macun kaynaklı olduğuna emin misiniz? Konuyu bulup atma şansınız var mı?
BlG SMOKE Centipat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 544 Yer İstanbul 6 Ocak 2020 #18 Mission passed. +Baba ikna edildi. yika38 dedi: Termal macun kaynaklı olduğuna emin misiniz? Konuyu bulup atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam bayağı eskiden ya. Adamın 2 tane MSI laptopu vardı 5000₺'lik. Birisini macunlarken bozmuştu. Diğerini satıp yeni sistem topluyordu. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2020
Mission passed. +Baba ikna edildi. yika38 dedi: Termal macun kaynaklı olduğuna emin misiniz? Konuyu bulup atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam bayağı eskiden ya. Adamın 2 tane MSI laptopu vardı 5000₺'lik. Birisini macunlarken bozmuştu. Diğerini satıp yeni sistem topluyordu.
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.460 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 6 Ocak 2020 #19 Silinen üye dedi: Baba ikna edildi. Genişletmek için tıkla... Adınıza sevindim, internetten mi sipariş edeceksiniz?
Silinen üye dedi: Baba ikna edildi. Genişletmek için tıkla... Adınıza sevindim, internetten mi sipariş edeceksiniz?
BlG SMOKE Centipat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 544 Yer İstanbul 6 Ocak 2020 #20 yika38 dedi: Adınıza sevindim, internetten mi sipariş edeceksiniz? Genişletmek için tıkla... Sanırım. Hocam Mastergel Maker alınır mı? Yani 1 sene taşır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2020
yika38 dedi: Adınıza sevindim, internetten mi sipariş edeceksiniz? Genişletmek için tıkla... Sanırım. Hocam Mastergel Maker alınır mı? Yani 1 sene taşır mı?