Laptop altına hidrolik kollu stant koymak sorun yaratır mı?

• Konuyu başlatan ErnY
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 136

ErnY

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Kaldırım Mühendisi
Arkadaşlar selam, bugün aldığım hidrolik kollu laptop ve monitör standim geldi, kurdum ve çok güzel açıkçası lakin bir endişem var. Laptopum Gigabyte Aorus 16X 9sg ve normalden bir tık ağır bir laptop. Standın bu şekilde olması sorun yaratır mi? Sag ve sol kısımlarında boşluk var. Laptopun orta kısmından tutuyor ama sert kauçuk kısmına denk geldiginden bir yamulma durumu olacağını sanmıyorum ama yine de emin olmak istiyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20251104_205010.jpg
    IMG_20251104_205010.jpg
    159,8 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20251104_204908.jpg
    IMG_20251104_204908.jpg
    99,7 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Arkadaşlar selam, bugün aldığım hidrolik kollu laptop ve monitör standim geldi, kurdum ve çok güzel açıkçası lakin bir endişem var. Laptopum Gigabyte Aorus 16X 9sg ve normalden bir tık ağır bir laptop. Standın bu şekilde olması sorun yaratır mi? Sag ve sol kısımlarında boşluk var. Laptopun orta kısmından tutuyor ama sert kauçuk kısmına denk geldiğinden sert bir EGM'e olacağını sanmıyorum.
O hidrolikler çoğunlukla 9 kilograma kadar taşıyabiliyor. Gerisine siz karar verin.

Kilogram konusunda bir sorun yok ama ben laptopta bir yamulma söz konusu olabilir mi diye endişeleniyorum açıkçası.

Arkadaşlar selam, bugün aldığım hidrolik kollu laptop ve monitör standim geldi, kurdum ve çok güzel açıkçası lakin bir endişem var. Laptopum Gigabyte Aorus 16X 9sg ve normalden bir tık ağır bir laptop. Standın bu şekilde olması sorun yaratır mi? Sag ve sol kısımlarında boşluk var. Laptopun orta kısmından tutuyor ama sert kauçuk kısmına denk geldiginden bir yamulma durumu olacağını sanmıyorum ama yine de emin olmak istiyorum.

Laptoplar o kadar dayanıksız değil, yine de yumuşak bir nesne koysanız iyi olur gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı