Ucrold Hectopat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 780 Çözümler 6 19 Kasım 2024 #1 Sorum başlıktaki gibidir. Eğer mümkünse nasıl yapılacağını da yazarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2024
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 19 Kasım 2024 #2 Ryzen Controller ile tdp değeri ayarlayabilirsin. Undervolt yapılmıyor diye gördüm.
Ucrold Hectopat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 780 Çözümler 6 19 Kasım 2024 #3 avkila.tech dedi: Ryzen Controller ile tdp değeri ayarlayabilirsin. Undervolt yapılmıyor diye gördüm. Genişletmek için tıkla... Tdp nedir?
avkila.tech dedi: Ryzen Controller ile tdp değeri ayarlayabilirsin. Undervolt yapılmıyor diye gördüm. Genişletmek için tıkla... Tdp nedir?
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 19 Kasım 2024 #4 Ucrold dedi: Tdp nedir? Genişletmek için tıkla... İşlemcinin çektiği maksimum güç. Kısarsan performans da ona göre kısılır ama. Sorun sıcaklıkların yüksek olması mı?
Ucrold dedi: Tdp nedir? Genişletmek için tıkla... İşlemcinin çektiği maksimum güç. Kısarsan performans da ona göre kısılır ama. Sorun sıcaklıkların yüksek olması mı?
Ucrold Hectopat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 780 Çözümler 6 20 Kasım 2024 #5 avkila.tech dedi: İşlemcinin çektiği maksimum güç. Kısarsan performans da ona göre kısılır ama. Sorun sıcaklıkların yüksek olması mı? Genişletmek için tıkla... Evet.
avkila.tech dedi: İşlemcinin çektiği maksimum güç. Kısarsan performans da ona göre kısılır ama. Sorun sıcaklıkların yüksek olması mı? Genişletmek için tıkla... Evet.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 20 Kasım 2024 #6 Ucrold dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Macun yenilemesi vb. en son ne zaman oldu? Ne zamandan beri kullanıyorsunuz? Laptopun tam modelini alabilir miyim?
Ucrold dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Macun yenilemesi vb. en son ne zaman oldu? Ne zamandan beri kullanıyorsunuz? Laptopun tam modelini alabilir miyim?