Laptop anakart tamiri sonrası performans kaybı olur mu?

mlhynsy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, aşağıda paylaşmış olduğum laptopu 4 senedir kullanmaktayım. Fazla ısıdan kaynaklı anakartta hasar olmuş sanırım. Bilgisayarımı bir esnafta tamir ettirmeyi düşünüyorum. Yetkili servis yüksek ücret ister diye tahmin ediyorum. 3000-4000 arası bir masraf olacak ve tamir olmama şansı varmış. Anakart tamir edilirse bilgisayarımın performansında bir azalma olur mu? Eskisi gibi oyun oynamaya devam edebilir miyim? Tamir olmaz ise ekran kartı iptal edilip ofis bilgisayarı olarak belki kullanılabilir demişti en son götürdüğüm yer. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba bu cihazlar kronik sorunlu kendim profesyonel bilgisayar teknisyeniyim, eğer ki yapılan tamir işlemi düzgün ve sağlıklı bir şekilde yapılırsa performans kaybı yaşanmaz.

Tahminen çip sökülerek tekrar ayakları ile sağlam bir şekilde yerine makine ile takılacak. Bu işlem neticesinde performans değil ama ısıya karşı tekrar aynı sorunun tekrarlanması ile son buluyor genel de. Oyun oynacaksanız bunu sormadan yaptırmayın. Reballing pek rağbet görmüyor artık.

Merhaba bu cihazlar kronik sorunlu kendim profesyonel bilgisayar teknisyeniyim, eğer ki yapılan tamir işlemi düzgün ve sağlıklı bir şekilde yapılırsa performans kaybı yaşanmaz.

Çok teşekkürler. Tamir işlemini yaptırabileceğim güvenilir bir yer öneriniz var mı? Piyasaya çok güvenemiyorum.

Tahminen çip sökülerek tekrar ayakları ile sağlam bir şekilde yerine makine ile takılacak. Bu işlem neticesinde performans değil ama ısıya karşı tekrar aynı sorunun tekrarlanması ile son buluyor genel de. Oyun oynacaksanız bunu sormadan yaptırmayın. Reballing pek rağbet görmüyor artık.

Evet, görüştüğüm esnaf arkadaş büyük ihtimal bu sorun tekrarlar dedi. Kim tekrarlamaz derse yalan söylüyordur dedi. Sizce yaptırmaya değer mi? Tekrar oyun vs. oynayıp yüksek performansta kullanmak istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı