X XxSlayerxX Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 252 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #11 JenLedger dedi: Belki uyumlu, aynı markanın daha üst serilerinin anakartlarının olma ihtimali var, aynı kasa ise. Ama gerçekten değecek bir şey olmaz. Yeni alsanız daha iyi olur öyle diyim. Çok pahalı olur. Genişletmek için tıkla... hmm anladım hocam zaten düşünüyorum
JenLedger dedi: Belki uyumlu, aynı markanın daha üst serilerinin anakartlarının olma ihtimali var, aynı kasa ise. Ama gerçekten değecek bir şey olmaz. Yeni alsanız daha iyi olur öyle diyim. Çok pahalı olur. Genişletmek için tıkla... hmm anladım hocam zaten düşünüyorum
JenLedger Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 1.896 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer C:/Program Files/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Yöneticisi 17 Aralık 2021 #12 XxSlayerxX dedi: hmm anladım hocam zaten düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Mecbur hocam yapacak bir şey yok.
XxSlayerxX dedi: hmm anladım hocam zaten düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Mecbur hocam yapacak bir şey yok.
X XxSlayerxX Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 252 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #13 JenLedger dedi: Mecbur hocam yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... yani hocam fiyatlar yüksek olduğu için böyle düşündüm
JenLedger dedi: Mecbur hocam yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... yani hocam fiyatlar yüksek olduğu için böyle düşündüm
JenLedger Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 1.896 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer C:/Program Files/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Yöneticisi 17 Aralık 2021 #14 XxSlayerxX dedi: yani hocam fiyatlar yüksek olduğu için böyle düşündüm Genişletmek için tıkla... Evet ama işte dediğiniz olay laptoptan pahalıya bile patlayabilir. O yüzden diyorum.
XxSlayerxX dedi: yani hocam fiyatlar yüksek olduğu için böyle düşündüm Genişletmek için tıkla... Evet ama işte dediğiniz olay laptoptan pahalıya bile patlayabilir. O yüzden diyorum.
X XxSlayerxX Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 252 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #15 JenLedger dedi: Evet ama işte dediğiniz olay laptoptan pahalıya bile patlayabilir. O yüzden diyorum. Genişletmek için tıkla... zaten hocam çok yüksek parçaları takmayı düüşünmüyorum
JenLedger dedi: Evet ama işte dediğiniz olay laptoptan pahalıya bile patlayabilir. O yüzden diyorum. Genişletmek için tıkla... zaten hocam çok yüksek parçaları takmayı düüşünmüyorum
JenLedger Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 1.896 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer C:/Program Files/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Yöneticisi 17 Aralık 2021 #16 XxSlayerxX dedi: zaten hocam çok yüksek parçaları takmayı düüşünmüyorum Genişletmek için tıkla... Yok anladım da masaüstü gibi değil. Laptopun halihazırda üzerindeki aynı parçaları bile alıp taksanız çok pahalı.
XxSlayerxX dedi: zaten hocam çok yüksek parçaları takmayı düüşünmüyorum Genişletmek için tıkla... Yok anladım da masaüstü gibi değil. Laptopun halihazırda üzerindeki aynı parçaları bile alıp taksanız çok pahalı.
X XxSlayerxX Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 252 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #17 JenLedger dedi: Yok anladım da masaüstü gibi değil. Laptopun halihazırda üzerindeki aynı parçaları bile alıp taksanız çok pahalı. Genişletmek için tıkla... Hocam mesela i5 6.nesil ile Gt 730m taksam salldım
JenLedger dedi: Yok anladım da masaüstü gibi değil. Laptopun halihazırda üzerindeki aynı parçaları bile alıp taksanız çok pahalı. Genişletmek için tıkla... Hocam mesela i5 6.nesil ile Gt 730m taksam salldım
JenLedger Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 1.896 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer C:/Program Files/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Yöneticisi 17 Aralık 2021 #18 XxSlayerxX dedi: Hocam mesela i5 6.nesil ile Gt 730m taksam salldım Genişletmek için tıkla... İşte masaüstü gibi değil. Her laptopun kasasına oturtamazsın öyle her anakartı.
XxSlayerxX dedi: Hocam mesela i5 6.nesil ile Gt 730m taksam salldım Genişletmek için tıkla... İşte masaüstü gibi değil. Her laptopun kasasına oturtamazsın öyle her anakartı.
X XxSlayerxX Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 252 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #19 JenLedger dedi: İşte masaüstü gibi değil. Her laptopun kasasına oturtamazsın öyle her anakartı. Genişletmek için tıkla... işte bulabilirsem yaparım
JenLedger dedi: İşte masaüstü gibi değil. Her laptopun kasasına oturtamazsın öyle her anakartı. Genişletmek için tıkla... işte bulabilirsem yaparım