Laptop aniden reset atıyor

Orxan926

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar. Demin dersteydim. Zoom açıktı, arka planda Chrome ve Power point açıktı. Ve aniden ses cızırdamaya başladı ve laptop kendisini resetledi. Şimdi yeniden açıp baktığımda CPU kullanımı sabit değil. %35 civarında olması gerekirken bazen %88'lere kadar fırlıyor. Bu neden kaynaklanıyor olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Demin dersteydim. Zoom açıktı, arka planda Chrome ve Power point açıktı. Ve aniden ses cızırdamaya başladı ve laptop kendisini resetledi. Şimdi yeniden açıp baktığımda CPU kullanımı sabit değil. %35 civarında olması gerekirken bazen %88'lere kadar fırlıyor. Bu neden kaynaklanıyor olabilir?
MSI Afterburner ile sıcaklık değerlerini kontrol edin ve ekran alıntısı alıp paylaşın.

MSI Afterburner ile sıcaklık değerlerini kontrol edin ve ekran alıntısı alıp paylaşın.
Armoury Crate yazılımından alıntı yapdım. Afterburner CPU sıcaklığını göstermiyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20201223_125802.jpg
    IMG_20201223_125802.jpg
    212,9 KB · Görüntüleme: 40
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı