Laptop aniden titremeye başlıyor

CinoX

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayar birden titreyeme başlıyor. İçerisinde 2 tane fan bulunuyor 1 tanesinden cızırtı sesi çıkıyor. Fandan dolayı bu titreme sorunu olabilir mi? Bilgisayarın markası Honor. Bu sorun son son 2 haftadır olmaya başladı. Ben 4 ay önce bilgisayarı garantiye gönderdim sadece içi temizlensin diye gönderdim. Bana anakartın değişmesi gerektiğini içerinde farklı bir yazılım yüklendiği söylenmişti ama benden istenen fiyat 19bin TL idi. Bu farklı yazılım olması sebebi Windows çalışmayı durdurdu format atmam gerekiyordu elimde.
Windows 11 format USB'si yoktu mecburen 10 yükledim o yüzden 10 diye gözüküyor 11 değil ondan kaynaklandığını düşünüyorum.) Ben bilgisayarı 15bine aldım yani gider yeni bilgisayar alırım. Yani bu titreme sorunu neden oluyordur. Sanki motorda sorun varmış gibi titriyor.
Bu fandaki cızırtı sesi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Laptop titrediği zaman çıkan ses:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Telefon gibi her yeri titriyor. Sizce bu hangi parçadan kaynaklı olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ah be güzel kardeşim, Honor alınır mı? Bende kulaklıgı vardı kablosuz, iyiydi falan ama gene de elektornikte, üst seviye laptop, bilgisayar ve telefon gibi aletlerde bilindik marka al.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ah be güzel kardeşim, Honor alınır mı? Bende kulaklıgı vardı kablosuz, iyiydi falan ama gene de elektornikte, üst seviye laptop, bilgisayar ve telefon gibi aletlerde bilindik marka al.
Gerçekten çok güzel bir bilgisayar hem iş hem oyun için içerisinde hem yazılım hemde oyun oynadım ama böyle bir sorun olması insanı üzüyor çünkü 1 yıl 4 ay oldu alalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı