Laptop aniden yavaşladı

Kerim_Şb

Femtopat
Daha fazla  
Dün sorunsuz bir şekilde laptopumu kullanabiliyordum fakat bugün ne olduysa birden yavaşladı. Ayrıca Kaspersky'dan da tarattım fakat herhangi bir virüs çıkmadı.

Windows sürümünüz, sistem özellikleriniz gibi daha çok bilgi verseniz keşke. Bilgisayarınız Windows 11 ise Ayarlar>Güç ve Pil>Güç modu seçeneği verimlikte ise dengeli yapmayı deneyin. Benzer ayar Windows 10'da var denetim masasından pil ayarlarından bakılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca Laptop kullanmakta yeniyseniz şarjda kullanmadığınız zamanlar laptop işlemci hızını kısar.

Windows sürümünüz, sistem özellikleriniz gibi daha çok bilgi verseniz keşke. Bilgisayarınız Windows 11 ise ayarlar>güç ve pil>güç modu seçeneği verimlikte ise dengeli yapmayı deneyin. Benzer ayar Windows 10'da var Denetim Masası'ndan pil ayarlarından bakılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca laptop kullanmakta yeniyseniz şarjda kullanmadığınız zamanlar laptop işlemci hızını kısar.

Windows 10
GTX 1650
i5 9300H
16 GB RAM

Dedikleriniz yapılı durumda fakat sonuç aynı.

Sistem geri yükleme yaptınız mı?

Hayır yapmadım nasıl yapıldığını da bilmiyorum biraz bilgisayar cahiliyim.

Windows 10
GTX 1650
i5 9300H
16 GB RAM

Dedikleriniz yapılı durumda fakat sonuç aynı.

Hayır yapmadım nasıl yapıldığını da bilmiyorum biraz bilgisayar cahiliyim.
Denetim masasına gidip arama kutusuna ya da Başlat'ta sistem geri yükleme yazın, sihirbaz açılınca adımları takip edin, otomatik oluşturulmuş zamanlardan birine geri yükleyin. Muhtemelen düzelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı