Çözüldü Laptop arka kasasını nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Daha fazla  
Abimin dizüstü bilgisayarına nihayet sipariş ettiğim termal macunu sürecektim ama arka kapağı açacakken şoka uğradım görselde gördüğünüz kısım cam gibi bir şeyle kapatılmış ve bu vidaları sökmeden arka kapağı açmamın tek yolu kapağı kırmak olacak ki asla bunu yapmam. Arka kapağı nasıl açacağım? Camsı şeyi çıkarayım dedim ama çıkarılabilir gibi de durmuyor.

20220723_230004.jpg

Abimin dizüstü bilgisayarına nihayet sipariş ettiğim termal macunu sürecektim ama arka kapağı açacakken şoka uğradım görselde gördüğünüz kısım cam gibi bir şeyle kapatılmış ve bu vidaları sökmeden arka kapağı açmamın tek yolu kapağı kırmak olacak ki asla bunu yapmam. Arka kapağı nasıl açacağım? Camsı şeyi çıkarayım dedim ama çıkarılabilir gibi de durmuyor.

Eki Görüntüle 1461563

Laptop modeli nedir?

Sıcak hava tutup attırmaya çalışabilir misiniz?
Deneyeceğim şimdi.

@Kleyn saç kurutma makinesini tuttum biraz ve bayağı yumuşadı, biraz daha tutsam eriyecek gibi. Ufak bi çubukla söktüm bir tanesini. Şimdi diğerini sökeceğim. Tavsiye için teşekkürler.

Deneyeceğim şimdi.

@Kleyn saç kurutma makinesini tuttum biraz ve bayağı yumuşadı, biraz daha tutsam eriyecek gibi. Ufak bir çubukla söktüm bir tanesini. Şimdi diğerini sökeceğim. Tavsiye için teşekkürler.

Tamamdır sevindim sonrasında daha da ısı vererek oraya yapıştırabilirsiniz ama soğumasını beklemeniz gerek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı