Laptop bakımı nerede yaptırılır?

Predator61

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben de MSI Cyborg serisi var. Oyuncu laptopu bilgisayarı daha alalı 1 hafta oluyor ve bakımı konusunda nerede yapacağım termal macunu fan temizliği garanti süresi 2 yıl bilgisayarı hepsi buradan aldım ama satıcıya bir türlü ulaşamadım bakımı için illaki kargolatıp servisine mi yollamam gerekiyor? Normal bir bilgisayarcıya götürdüm. Garantiyi kapsacak mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam faturanızla birlikte MSI'ın laptop bakım ve tamiriyle ilgilenen departmanıyla iletişime geçebilirsiniz. Garanti süresince bakımlarını yetkili servise yaptırmak en iyisi. Satıcıyla iletişime geçemediğiniz durumlarda müşteri hizmetlerine bağlanıp bu konudaki sıkıntınızı da belirtebilirsiniz. Onlar bir şekilde satıcıya ulaşırlar. E-fatura'nızı hep saklayın ama.

1 haftalık ürünün ne bakımını yaptıracaksınız?

Yetkili servise verebilirsiniz ama bakım yaptık deyip fanların içini açıp temizlemiyorlar.

Kendiniz yapabilirsiniz. Zaten garanti bitince siz ya da rastgele birisi yapacak. MSI servisine parayla iş yaptırmayı hiç denemedim ama başka firmalara işim düştüğünde kimse ses çıkarmadı. Ürün 2 yaşını geçtiği an sorun çıktığında çöpe atıyoruz.

MSI cihaz üzerinde etiket olsa dahi içini açıp ellemeye laf etmiyor. Ama ürün bozulursa ve içeride fiziksel bir hasar görülürse üzerinize kalır. Yani elinizden kayan tornavida estetik dışında hiçbir zarara sebep olmasa dahi garantinizi yok eder.

1 haftalık ürünün ne bakımını yaptıracaksınız?

Yetkili servise verebilirsiniz ama bakım yaptık deyip fanların içini açıp temizlemiyorlar.

Kendiniz yapabilirsiniz. Zaten garanti bitince siz ya da rastgele birisi yapacak. MSI servisine parayla iş yaptırmayı hiç denemedim ama başka firmalara işim düştüğünde kimse ses çıkarmadı. Ürün 2 yaşını geçtiği an sorun çıktığında çöpe atıyoruz.

MSI cihaz üzerinde etiket olsa dahi içini açıp ellemeye laf etmiyor. Ama ürün bozulursa ve içeride fiziksel bir hasar görülürse üzerinize kalır. Yani elinizden kayan tornavida estetik dışında hiçbir zarara sebep olmasa dahi garantinizi yok eder.
1 haftalık ürünün bakımını yapmıcam önceden bilgi edinmek amaçlı yazdım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı