BRTSDN Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 133 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #1 Merhaba. Laptopu açtığım zaman siyah ekranda kalıyor ve explorer.exe'yi kapayıp açıyorum, olmuyor. Görev yöneticisinde explorer.exe durduruldu yazıyor
Merhaba. Laptopu açtığım zaman siyah ekranda kalıyor ve explorer.exe'yi kapayıp açıyorum, olmuyor. Görev yöneticisinde explorer.exe durduruldu yazıyor
KS KS BRTSDN Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 133 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #11 Junji Ito dedi: Sistem bir şeyi sürekli başlatmak istiyor ve default sürüme getiriyor gibi Kaspersky ile tarama yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kaspersky lisansım yok başka antivürüs programları olur mu. Artı 0 Eksi
Junji Ito dedi: Sistem bir şeyi sürekli başlatmak istiyor ve default sürüme getiriyor gibi Kaspersky ile tarama yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kaspersky lisansım yok başka antivürüs programları olur mu.
Junji Ito Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 713 Çözümler 6 19 Ocak 2021 #12 BRTSDN dedi: Kaspersky lisansım yok başka antivürüs programları olur mu. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz olarak deneme açabilirsiniz Kaspersky'da. Bitdefender deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
BRTSDN dedi: Kaspersky lisansım yok başka antivürüs programları olur mu. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz olarak deneme açabilirsiniz Kaspersky'da. Bitdefender deneyebilirsiniz.
KS KS BRTSDN Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 133 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #13 Junji Ito dedi: Ücretsiz olarak deneme açabilirsiniz Kaspersky'da. Bitdefender deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözemedim bilgisayarcıya sorduk format gerek dedi Explorer exe bozulmuş. Artı 0 Eksi
Junji Ito dedi: Ücretsiz olarak deneme açabilirsiniz Kaspersky'da. Bitdefender deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözemedim bilgisayarcıya sorduk format gerek dedi Explorer exe bozulmuş.