Laptop batarya ve ekran değişimi

Nicholas

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben Monster'in 1650'li laptop larindan almak istiyordum ancak sağ olsun yerli markamiz bugün itibariyle 6700 TL'ye 1050'li laptop satiyor. Bende kasa PC'ye yonelerek 2060 li ve ayni fiyata bir kasa buldum, ancak ailem universitede de kullanabilmem için laptop almami istiyor, benim hali hazirda kullandiğim bir HP probook 6560B var ama ekrani kirik ve bataryasi calismiyor. Monitor ile kullaniyorum ve bugüne kadar laptop u prizden çıkarıp kullanmadim yani hiç taşımadım. Sizce batarya ve ekranini değiştirsem normal bir laptop gibi çalışır mı? Çünkü 1650'li bir laptop 7000 TL civari, ama 2060'li kasa 6500 TL. Laptop alirsam pişman olacak gibi hissediyorum.

Yanitlariniz için sağ olun
(Ekran içten kırık yani değiştirilebilir.)

Paneli değişiyor onların bir bilene götürüp değiştirebilirsin lakin fiyatlandırmayı bilmiyorum. Bataryaya yapacak bir şey yok prizde kullanacaksın. Güvenilir bir yere götür panelini değiştir laptop da alma kendin de belirttiğin gibi pişman olursun. RTX2060 nereye GTX1650 nereye arada dağlar var.

Peki ya yeni batarya alip takarsam priz haricinde de kullanabilir miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…