Laptop bataryası %0 ve dolmuyor

275713

Hectopat
Makaleler
16
Değerli arkadaşlar selam eder saygılar ve hürmetler sunarım. Benim bu aralar laptop sorun yaşanıyor, batarya şu an %0 prize takılı ve dolmuyor hatası vermekte ayrıca şarj çıkardığımda aniden laptopum kapanıyor nedeni nedir? Bir de internet kafede bir tanıdık varmış laptop RAM taktıracaktım fiyatları tahminen nedir ya da gene böyle donanım çalma gibi sorunlarla karşılaşır mıyım yoksa öyle şeyler artık olmuyor mu? İnternet kafede yaparsam sorun olur mu?

Değerli arkadaşlar selam eder saygılar ve hürmetler sunarım. Benim bu aralar laptop sorun yaşanıyor, batarya şu an %0 prize takılı ve dolmuyor hatası vermekte ayrıca şarj çıkardığımda aniden laptopum kapanıyor nedeni nedir? Bir de internet kafede bir tanıdık varmış laptop RAM taktıracaktım fiyatları tahminen nedir ya da gene böyle donanım çalma gibi sorunlarla karşılaşır mıyım yoksa öyle şeyler artık olmuyor mu? İnternet kafede yaparsam sorun olur mu?

Bataryanız bozulmuş olabilir ki bu normal laptop bataryaları hemen bozuluyor.

RAM çaldırma konusunda tanıdık bilgisayarcıya giderseniz daha iyi olabilir.

Bataryanız bozulmuş olabilir ki bu normal laptop bataryaları hemen bozuluyor.

RAM çaldırma konusunda tanıdık bilgisayarcıya giderseniz daha iyi olabilir.
Çocuktan al haberi diye bir söz vardır bende çocuklardan aldım haberi bir internet Cafe'ci varmış o yapıyormuş RAM takıyormuş benim takmamamın nedeni laptop arka kasasında bir vida lehim yapmış çıkmıyor!
Bataryaniz omrunu doldurmus. RAM takmayi artik kendiniz de yapabilirsiniz, internette zibilyon tane kaynak var. Yeterince dikkatli davranirsaniz ve aceleye getirmezseniz sorunsuz bir sekilde halledersiniz. Laptop marka ve modeli nedir?
Tabii ki internette çok video var Recep Baltaş arkadaşımın onun çokca videolarını izlemekteyim hatta ondan dahası bilgisayar işi ile ugraşıp video çeken var hakları ödenmez lakin laptop arkasındaki bir 2 vida lehim yapmış çıkmıyor ve yanımda hiç alette yok sadece bir tornavidam bulunmakta onla da lehimli vida nasıl çıkarılır bilmiyorum Grundig marka bir laptopum bulunmakta :(
Garantisi varsa garantiye ver bence.
Maalesef garantisi bulunmamakta :(
Batarya arızası belliki. Değiştirmeyi deneyin.
Dolar düşerse değiştirmeyi düşünüyorum :D.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı