Laptop bataryası tamir edilir mi?

Mexalon

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Arkadaşlar selamün aleyküm,
Yaklaşık 12 yıllık ASUS marka laptopum var ve 5 - 6 yıldır batarya şarj tutmuyor. İnternette bazı videolar gördüm içini söküp şarjlı pil takıyorlar ve yeni gibi oluyor deniliyor. Tabi bu işlem ne kadar sağlıklı bilmiyorum. Sıfır ürün alayım desem orijinal yok ve mecbur Çin'den getireceğim. O da sağlıklı gelmedi bana. Nasıl bir yol izlenir acaba?

Çeşitli aletlere ve bolca bilgiye sahip olmalısın piller şakası olan teknolojiler değil. Patlamaya müsaitler ve bilgin yoksa kesinlikle tamir etmeye çalışmanı önermem.
Murat Şen 18650 Laptop pilleri

Yukarıda bıraktığım videoyu izleyerek piller hakkında fikir edinebilirsin. Bataryayı tamir etmene çok yardımcı olmaz ancak izlemediysen izlemeni kesinlikle öneririm.

Tamir edilebilir ama muadillerde artık orjinaller kadar kaliteli. Retro marka alabilirsin.
Bataryaların içinde 18650 pil bulunmakta.
Retro marka bakayım bakalım hocam.
Çeşitli aletlere ve bolca bilgiye sahip olmalısın piller şakası olan teknolojiler değil. Patlamaya müsaitler ve bilgin yoksa kesinlikle tamir etmeye çalışmanı önermem.
Murat Şen 18650 Laptop pilleri

Yukarıda bıraktığım videoyu izleyerek piller hakkında fikir edinebilirsin. Bataryayı tamir etmene çok yardımcı olmaz ancak izlemediysen izlemeni kesinlikle öneririm.
Çok teşekkür ederim hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı