soufly178 Centipat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #1 Ben laptop kullanıcısıyım ve bataryam şişik durumda. Bataryamı çıkarıp kullanabileceğimi biliyorum ama bunun bilgisayarıma zarar verir mi? Bilmiorum. Bunu size sormak istedim bataryamı çıkarıp kullanırsam laptopuma zarar gelir mi?
Ben laptop kullanıcısıyım ve bataryam şişik durumda. Bataryamı çıkarıp kullanabileceğimi biliyorum ama bunun bilgisayarıma zarar verir mi? Bilmiorum. Bunu size sormak istedim bataryamı çıkarıp kullanırsam laptopuma zarar gelir mi?
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 20 Kasım 2022 #2 Ben yıllardır öyle kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı.
BigHead Hectopat Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 95 Çözümler 1 20 Kasım 2022 #3 Hocam çıkarıp kullanabilirsin evet ama ani elektirik kesintisinde parçalar zarar görebilir.
soufly178 Centipat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #4 BigHead dedi: Hocam çıkarıp kullanabilirsin evet ama ani elektrik kesintisinde parçalar zarar görebilir. Genişletmek için tıkla... Korktuğum bu zaten de böyle kullanmaya devam ederssem sisteme zarar gelecek aynı şey kararsızım değiştirsem tekrarlanacak yine.
BigHead dedi: Hocam çıkarıp kullanabilirsin evet ama ani elektrik kesintisinde parçalar zarar görebilir. Genişletmek için tıkla... Korktuğum bu zaten de böyle kullanmaya devam ederssem sisteme zarar gelecek aynı şey kararsızım değiştirsem tekrarlanacak yine.
BigHead Hectopat Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 95 Çözümler 1 20 Kasım 2022 #5 soufly178 dedi: Korktuğum bu zaten de böyle kullanmaya devam ederssem sisteme zarar gelecek aynı şey kararsızım değiştirsem tekrarlanacak yine. Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsun hocam ama taktığın her batarya şişiyorsa anakartta bir problem vardır.
soufly178 dedi: Korktuğum bu zaten de böyle kullanmaya devam ederssem sisteme zarar gelecek aynı şey kararsızım değiştirsem tekrarlanacak yine. Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsun hocam ama taktığın her batarya şişiyorsa anakartta bir problem vardır.
4 420645 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.859 Çözümler 20 20 Kasım 2022 #6 Kullanabilirsiniz ama elektrik kesintilerinde sistem parçaları zarar görebilir. Ben yıllarca kullandım bir zarar gelmedi.
Kullanabilirsiniz ama elektrik kesintilerinde sistem parçaları zarar görebilir. Ben yıllarca kullandım bir zarar gelmedi.