Merhaba. USB ile bilgisayarıma Kali Linux işletim sistemini kurmak istemiştin lakin Windows formatlarındaki gibi olmuyormuş
"Kali-Linux-2021.3-installer-AMD64" isimli ISO dosyasını Rufus programı ile USB diske yazdırdım ve daha sonra BIOS menüden boot ayarını yaptım Kali ana menüsü karşıma geldi. VirtualBox a kurulum yaptığım gibi yaptım fakat başarısız oldum. Bana yol gösterebilir misiniz veya kaynak önerisinde bulunur musunuz?
Amacım HDD'ye kurulum yapmak.
Yazdırma kısmında herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Zaten kurulum menüsü karşıma çıktı fakat kurulum esnasında hata verdi. HDD'de Windows işletim sistemi yüklü olduğu için sıkıntı çekiyor olabilir miyim? Ayrıca sanal makinelerde Ubuntu ve Mint tecrübem var artık Kali'ye geçmek istiyorum.
Yazdırma kısmında herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Zaten kurulum menüsü karşıma çıktı fakat kurulum esnasında hata verdi. HDD'de Windows işletim sistemi yüklü olduğu için sıkıntı çekiyor olabilir miyim? Ayrıca sanal makinelerde Ubuntu ve Mint tecrübem var artık Kali'ye geçmek istiyorum.
"Detect and mount installation media" aşamasında "Lütfen doğru ortamın takılı olduğundan emin olun." hatası veriyor bundan önce de CD'den kurulum yapmamı isteyen ilk aşamada da flaş diski çıkarıp takıp devam ettim.
"Detect and Mount installation Media" aşamasında "Lütfen doğru ortamın takılı olduğundan emin olun." hatası veriyor bundan önce de CD'den kurulum yapmamı isteyen ilk aşamada da flash diski çıkarıp takıp devam ettim.
"Detect and mount installation media" aşamasında "Lütfen doğru ortamın takılı olduğundan emin olun." hatası veriyor bundan önce de CD'den kurulum yapmamı isteyen ilk aşamada da flaş diski çıkarıp takıp devam ettim.