Nimbus 4K Hectopat Katılım 21 Mart 2018 Mesajlar 44 8 Temmuz 2021 #1 MSI'nin kendi sitesinden BIOS güncellemesini indirip BIOS sayfasında kur dedikten sonra bir şey olmadı ve dondu. Şu an böyle duruyor. Ne yapmalıyım? Dosya Ekleri 16257663673101567397438719657083.jpg 247,9 KB · Görüntüleme: 80
MSI'nin kendi sitesinden BIOS güncellemesini indirip BIOS sayfasında kur dedikten sonra bir şey olmadı ve dondu. Şu an böyle duruyor. Ne yapmalıyım?
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 8 Temmuz 2021 #2 Nimbus 4K dedi: MSI'nin kendi sitesinden BIOS güncellemesini indirip BIOS sayfasında kur dedikten sonra bir şey olmadı ve dondu. Şu an böyle duruyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... "UEFI BIOS Update" yazan yere gelip Enter'a basın. Artı 0 Eksi
Nimbus 4K dedi: MSI'nin kendi sitesinden BIOS güncellemesini indirip BIOS sayfasında kur dedikten sonra bir şey olmadı ve dondu. Şu an böyle duruyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... "UEFI BIOS Update" yazan yere gelip Enter'a basın.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 8 Temmuz 2021 #3 maphamza dedi: Ben bilmiyorum ama sakın dokunma çünkü BIOS Update sırasında PC kapanırsa bayağı bir sıkıntı yaratıyor anakart tarafında donduysa tabii. Genişletmek için tıkla... Orada yazan BIOS Update'i onaylamak için. Bir sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
maphamza dedi: Ben bilmiyorum ama sakın dokunma çünkü BIOS Update sırasında PC kapanırsa bayağı bir sıkıntı yaratıyor anakart tarafında donduysa tabii. Genişletmek için tıkla... Orada yazan BIOS Update'i onaylamak için. Bir sıkıntı yok.
KS KS Nimbus 4K Hectopat Katılım 21 Mart 2018 Mesajlar 44 8 Temmuz 2021 #4 Şu an herhangi bir şey yapamıyorum herhangi bir komuta yanıt vermiyor. Artı 0 Eksi
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 8 Temmuz 2021 #5 Nimbus 4K dedi: Şu an herhangi bir şey yapamıyorum herhangi bir komuta yanıt vermiyor. Genişletmek için tıkla... ESC veya enter çalışması lazım, olmuyorsa bilgisayarı kapatabilirsiniz. Daha BIOS güncelleme kısmında değil çünkü. @Yener K. Artı 0 Eksi
Nimbus 4K dedi: Şu an herhangi bir şey yapamıyorum herhangi bir komuta yanıt vermiyor. Genişletmek için tıkla... ESC veya enter çalışması lazım, olmuyorsa bilgisayarı kapatabilirsiniz. Daha BIOS güncelleme kısmında değil çünkü. @Yener K.
KS KS Nimbus 4K Hectopat Katılım 21 Mart 2018 Mesajlar 44 8 Temmuz 2021 #6 InternetciMen dedi: ESC veya enter çalışması lazım, olmuyorsa bilgisayarı kapatabilirsiniz. Daha BIOS güncelleme kısmında değil çünkü. @Yener K. Genişletmek için tıkla... Olmuyor Power tuşuna 5sn basıp kapatıyorum o zaman o da yanıt vermiyor çünkü. Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: ESC veya enter çalışması lazım, olmuyorsa bilgisayarı kapatabilirsiniz. Daha BIOS güncelleme kısmında değil çünkü. @Yener K. Genişletmek için tıkla... Olmuyor Power tuşuna 5sn basıp kapatıyorum o zaman o da yanıt vermiyor çünkü.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 8 Temmuz 2021 #7 Nimbus 4K dedi: Olmuyor Power tuşuna 5sn basıp kapatıyorum o zaman o da yanıt vermiyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kapanmıyor ise direkt PSU düğmesinden kapatın. Artı 0 Eksi
Nimbus 4K dedi: Olmuyor Power tuşuna 5sn basıp kapatıyorum o zaman o da yanıt vermiyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kapanmıyor ise direkt PSU düğmesinden kapatın.
KS KS Nimbus 4K Hectopat Katılım 21 Mart 2018 Mesajlar 44 8 Temmuz 2021 #8 InternetciMen dedi: Bilgisayar kapanmıyor ise direkt PSU düğmesinden kapatın. Genişletmek için tıkla... Laptop. Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Bilgisayar kapanmıyor ise direkt PSU düğmesinden kapatın. Genişletmek için tıkla... Laptop.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 8 Temmuz 2021 #9 Nimbus 4K dedi: Laptop. Genişletmek için tıkla... F10'a basmayı deneyin. Ayrıca güç tuşuna en az 20 saniye basın. Artı 0 Eksi
Nimbus 4K dedi: Laptop. Genişletmek için tıkla... F10'a basmayı deneyin. Ayrıca güç tuşuna en az 20 saniye basın.
KS KS Nimbus 4K Hectopat Katılım 21 Mart 2018 Mesajlar 44 8 Temmuz 2021 #10 Kapatıp açtım sorun yok gibi gözüküyor. Artı 0 Eksi