Laptop Bluetooth Bağlanma Sorunu

wRatzy

Decapat
Selamlar arkadaşlar hepinize.

Bugün Bluetooth kulaklığımı laptopa bağlamaya çalıştım ama beceremedim, internete de biraz bakındım ama sorunumun çözümünü maalesef bulamadım. Sıkıntım tam olarak, laptoptan kulaklığımı görüp bağlanıyorum daha sonra kulaklıktan Bluetooth connected sesini duyuyorum lakin sonrası yok hiç ses gelmiyor. Ses kontrol yerinden de kontrol ettiğimde hiç bir sıkıntının olmadığını gördüm yani hoparlörde değil kulaklığa bağlı ama anlayamadım, sizin de fikrinizi almak istedim. (Başka bir laptopa bağladığımda hiçbir sıkıntı olmamıştı.)

Windows kullanıyorsan kulaklığı bağladıktan sonra alttaki ses ayarlarına gir ve hoparlör mü kulaklık mı çalışıyor bir bak.

mesajınız için teşekkür ederim yukarıda da yazdığım gibi baktım ve bluetooth olarak gözüküyor bi kaç kere aygıtı devre dışı bırak diyip tekrar aktif hale getirdim yani kesin olarak hoparlör değilde kulaklıkta gözüküyor

Öncelikle varsayılan olarak Windows, sesi yönlendirmez. Bunu değiştirmek için kontrol panelindeki ayarları değiştirmeniz gerekir bunun için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.
Windows tuşu + X tuşlarına basın
Denetim Masasını tıklayın
Donanım ve Ses seçin.
Ses bölümü altında Ses Aygıtlarını Yönete tıklayın.
Ses etiketli bir pencere açılacaktır.
Oynatma sekmesinde, size sunulan ses seçenekleri listelenmiştir. Burada bluettoh ile bağlandığınız cihazın adını görmelisiniz.
Bu seçenekte bir onay işareti olmalıdır, cihazı ses çıkışı olarak belirleyin.
Oynatma sekmesinde Dijital Çıkış Aygıtı seçeneğini görmüyorsanız, boş bir yere sağ tıklayın ve içerik menüsünden Bağlantısız aygıtlar ve Devre dışı bırakılmış aygıtları göster'i tıklayın.
Yine olmaz ise ses kartı sürücüsünü güncelleyiniz.

aynen yeşil onay tiki de gözüküyor onlarda bir problem yok ses kartı sürücüsünü güncelleyecektim tavsiyeniz üzerine ama aygıt sürücüsünden girip baktığımda sürücümün güncel olduğu yazıyor. şu an ne yapmalıyım acaba ?

sorunu tespit ettim galiba. burada da görüldüğü gibi hizmetler kısmında kulaklık yok. bunun gözükmesini nasıl sağlayacağım ?

yaptım ama yine bişey olmadı aynı sorun devam ediyor. burda da ses bölümünün ss'ni aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…