I iMusab Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar laptopuma kablosuz kulaklık bağlıyken video izleyince kısa kısa 2 saniyelik ses gitme sorunu oluyor. Adam konuşurken lafı yarıda kalıyor. Sonra geldiğinde o kelimeyi kaçırıyorum. Ne yapmamı istersiniz bağlantının sorunsuz çalışması için? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2024
Arkadaşlar laptopuma kablosuz kulaklık bağlıyken video izleyince kısa kısa 2 saniyelik ses gitme sorunu oluyor. Adam konuşurken lafı yarıda kalıyor. Sonra geldiğinde o kelimeyi kaçırıyorum. Ne yapmamı istersiniz bağlantının sorunsuz çalışması için?
12acar21 Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 354 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7520U CPU / 32 GB DDR4 RAM / x64 / 2TB SSD Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #2 Başka cihazlarda denediniz mi kulaklığı? Sorun kulaklıkta mı bilgisayarda mı?
I iMusab Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #3 12acar21 dedi: Başka cihazlarda denediniz mi kulaklığı? Sorun kulaklıkta mı bilgisayarda mı? Genişletmek için tıkla... Kulaklık telefonda sorunsuz çallışıyor laptopta sorun olduğunu düşünüyorum
12acar21 dedi: Başka cihazlarda denediniz mi kulaklığı? Sorun kulaklıkta mı bilgisayarda mı? Genişletmek için tıkla... Kulaklık telefonda sorunsuz çallışıyor laptopta sorun olduğunu düşünüyorum
12acar21 Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 354 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7520U CPU / 32 GB DDR4 RAM / x64 / 2TB SSD Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #4 Sürücülerle ilgili sıkıntı olabilir, sürücüler güncel mi?
I iMusab Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #5 12acar21 dedi: Sürücülerle ilgili sıkıntı olabilir, sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... güncel,Sanırım evet kaliteyi artırmak için sinyalleri azaltma falan olabilir mi bilmiyorum
12acar21 dedi: Sürücülerle ilgili sıkıntı olabilir, sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... güncel,Sanırım evet kaliteyi artırmak için sinyalleri azaltma falan olabilir mi bilmiyorum
crexy.ee Decipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 2.990 Çözümler 6 11 Aralık 2024 #6 hocam isterseniz sürücüyü silip baştan yükleyin.
I iMusab Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #7 crexy.ee dedi: hocam isterseniz sürücüyü silip baştan yükleyin. Genişletmek için tıkla... nasıl yapacağımı bilmiyorum hocam yardım edebilirmisiniz
crexy.ee dedi: hocam isterseniz sürücüyü silip baştan yükleyin. Genişletmek için tıkla... nasıl yapacağımı bilmiyorum hocam yardım edebilirmisiniz
crexy.ee Decipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 2.990 Çözümler 6 11 Aralık 2024 #8 iMusab dedi: nasıl yapacağımı bilmiyorum hocam yardım edebilirmisiniz Genişletmek için tıkla... işlemci intel değilmi. Hocam intel driver sitesine girin oradan indirin.
iMusab dedi: nasıl yapacağımı bilmiyorum hocam yardım edebilirmisiniz Genişletmek için tıkla... işlemci intel değilmi. Hocam intel driver sitesine girin oradan indirin.
I iMusab Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #9 crexy.ee dedi: İşlemci Intel değil mi? Hocam Intel driver sitesine girin oradan indirin. Genişletmek için tıkla... AMD işlemciye sahibim 3500U crexy.ee dedi: işlemci intel değilmi. Hocam intel driver sitesine girin oradan indirin. Genişletmek için tıkla... tamamdır düz (silmeden sürücüleri) indirsem kurulum yapsam bir sorun çıkmaz değilmi dosyalar hala yüklü olduğundan
crexy.ee dedi: İşlemci Intel değil mi? Hocam Intel driver sitesine girin oradan indirin. Genişletmek için tıkla... AMD işlemciye sahibim 3500U crexy.ee dedi: işlemci intel değilmi. Hocam intel driver sitesine girin oradan indirin. Genişletmek için tıkla... tamamdır düz (silmeden sürücüleri) indirsem kurulum yapsam bir sorun çıkmaz değilmi dosyalar hala yüklü olduğundan
crexy.ee Decipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 2.990 Çözümler 6 11 Aralık 2024 #10 iMusab dedi: AMD işlemciye sahibim 3500U tamamdır düz (silmeden sürücüleri) indirsem kurulum yapsam bir sorun çıkmaz değilmi dosyalar hala yüklü olduğundan Genişletmek için tıkla... sil onları. hocam intel'İn driverlerini link falan biliyorumda amd kullanmadım hiç onu bilmiyorum kusura bakmayın.
iMusab dedi: AMD işlemciye sahibim 3500U tamamdır düz (silmeden sürücüleri) indirsem kurulum yapsam bir sorun çıkmaz değilmi dosyalar hala yüklü olduğundan Genişletmek için tıkla... sil onları. hocam intel'İn driverlerini link falan biliyorumda amd kullanmadım hiç onu bilmiyorum kusura bakmayın.