Laptop boşluk tuşu basılı kalma sorunu

Msmmd

Decapat
Arkadaşlar çıldıracağım. Bazen boşluk tuşu basılı kalmışcasına sayfayı aşağı kaydırıyor, bazen video bitmemesine rağmen bitiriyor (fotoğraftaki gibi)

Sorun donanımsal desem boşluk tuşunu söktüm hala oluyor, görev yöneticisini açınca anlık olarak sorun gidiyor ama 1 dk sonra yeniden başlıyor bazen fare tıklamıyor. (oyun dışı) Bu sorun 2-3 ay önceden de vardı ama öylesine gitti tekrar beklesem mi yoksa bildiğiniz bir çözüm yolu var mı? Varsa söylerseniz çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boşluk tuşu nasıl videoyu bitiriyor onu anlayamadım.
Bilgim olmadan tahmin yürüteceğim o yüzden maruz görün. Acaba yazılımsal bir çakışma olabilir mi?
Aygıt yöneticisinden klavye, touchpad, mouse, gamepad gibi aygıtları kaldırıp tekrar kurabilir misiniz? Kaldır-etkinleştir yapın yani sadece, sonra da güncelleştirme yapın yine aygıt yöneticisinden.
Hepsinin öncesinde de windows sorun gider kısmından klavye, mouse vs taratabilirsiniz belki bir faydası dokunur.

Dedikleriniz işe yaramadı fakat birşey farkettim ,
Youtubedayken ekran aşağı çekiliyor fakat ben kendim boşluğa basınca videoyu durduruyor (bitirmiyor) yani basılı kalsa desem olmaz yazılımsal olur çünkü görev yöneticisini açınca azcık gidiyor

Yani yazılımsal olarak klavyenin, touchpadin çıldırdığı durumlara rastladım. Bunların en temiz çözümü windowsu sıfırlamak olmuştur her zaman, ki SSD'niz var ise bu çok hızlı ve kolay bir işlem olur. Eğer yapamam diyorsanız, touchpadi kapatıp denediniz mi?
Sorununuzu klavyenin yanlış kısmında arıyor olabilirsiniz.
Youtube videolarında kapatma kısayolu ''end'' tuşu, sayfayı aşağıya alan tuş ''pgup''.
O tuşları kontrol edip dönüş yapabilir misiniz?

Youtube da videolar end'e bastıktan 1-2 saniye sonra bitiyor ve end, pgup,pdown, gibi tuşları Simple Disable Key ile devre dışı bıraktım fakat hala sayfa bazen aşağı iniyor ve boşluk tuşuna vurunca düzeliyor ve artık touchpad i üste doğru biraz kaydırınca kendi yukarı gidiyor Windows'u sıfırla demişsiniz bu format mi ? Dosyalarım , oyunlar vs gider mi ?

Bir nevi format sayılır. Ama windowsun kendisinden kolaylıkla yapılabiliyor. Sıfırlamaya başlamadan önce ayarlardan her şeyi silmeyi tercih edebilirsiniz (Ben her zaman öyle yaparım, en sağlıklısı budur, temizlenir, sıfırlanır, düzgünce tekrardan kurarsınız) ya da kendi ayarlarınızı, verilerinizi korumayı seçebilirsiniz. Windowsu sıfırlamayı da Google'da aratarak kolaylıkla bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…