Eren1661 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 2.822 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #11 ErenizmYT dedi: O zaman normal BIOS ayarlarıyla oynamadınız değil mi belki voltaj düşür müsündür. Genişletmek için tıkla... Hayır BIOS'um zaten eski tür BIOS'lardan fazla ayar yapılmıyor berkayx dedi: Nasıl bir bakım yaptıysan bayağı işe yaramış baksana. Genişletmek için tıkla... 6-7 ay önce yine bakım yapmıştım ikisinde de çok tozlu değildi ama bu sefer ne oldu bilmiyorum oda hamam gibi ama laptop buz gibi anakartta çatlama yapmasından korktum o yüzden yazdım teşekkürler ULUTARKAN dedi: Hocam antartikadamı oynuyorsunuz laptopla. Genişletmek için tıkla... Hayır
ErenizmYT dedi: O zaman normal BIOS ayarlarıyla oynamadınız değil mi belki voltaj düşür müsündür. Genişletmek için tıkla... Hayır BIOS'um zaten eski tür BIOS'lardan fazla ayar yapılmıyor berkayx dedi: Nasıl bir bakım yaptıysan bayağı işe yaramış baksana. Genişletmek için tıkla... 6-7 ay önce yine bakım yapmıştım ikisinde de çok tozlu değildi ama bu sefer ne oldu bilmiyorum oda hamam gibi ama laptop buz gibi anakartta çatlama yapmasından korktum o yüzden yazdım teşekkürler ULUTARKAN dedi: Hocam antartikadamı oynuyorsunuz laptopla. Genişletmek için tıkla... Hayır
lurkingloris Megapat Katılım 31 Mayıs 2017 Mesajlar 151 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #12 Yuk altinda bi 30 35 dereceleri goruyordur o zaman
Eren1661 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 2.822 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #13 lurkingloris dedi: Yuk altinda bir 30 35 dereceleri goruyordur o zaman Genişletmek için tıkla... Vallahi şu an 5 sekme açık 29 derece yanlışlıkla bloğun altına termal macun yerine azot mu sürdüm anlamadım.
lurkingloris dedi: Yuk altinda bir 30 35 dereceleri goruyordur o zaman Genişletmek için tıkla... Vallahi şu an 5 sekme açık 29 derece yanlışlıkla bloğun altına termal macun yerine azot mu sürdüm anlamadım.
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 20 Şubat 2021 #14 Hocam bir laptopa göre efsane bence boşta sıcaklık değerleriniz. Şu yazıyı yazarken bile CPU 57-58 derece düşünün. Boşta en fazla 45 dereceye düşüyor.
Hocam bir laptopa göre efsane bence boşta sıcaklık değerleriniz. Şu yazıyı yazarken bile CPU 57-58 derece düşünün. Boşta en fazla 45 dereceye düşüyor.
Eren1661 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 2.822 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #15 PossibleTurco dedi: Hocam bir laptopa göre efsane bence boşta sıcaklık değerleriniz. Şu yazıyı yazarken bile CPU 57-58 derece düşünün. Boşta en fazla 45 dereceye düşüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam buz gibi olmasında sorun yok zaten Fazla buz gibi olması anakartta çatlamaya yol açar mı diye merak ettim o yüzden sordum.
PossibleTurco dedi: Hocam bir laptopa göre efsane bence boşta sıcaklık değerleriniz. Şu yazıyı yazarken bile CPU 57-58 derece düşünün. Boşta en fazla 45 dereceye düşüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam buz gibi olmasında sorun yok zaten Fazla buz gibi olması anakartta çatlamaya yol açar mı diye merak ettim o yüzden sordum.
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 20 Şubat 2021 #16 Eren1661 dedi: Hocam buz gibi olmasında sorun yok zaten. Fazla buz gibi olması anakartta çatlamaya yol açar mı diye merak ettim o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Eksi derecelere düşmedikçe çatlamaz. Anakartın 20 derecede çatlaması imkansız.
Eren1661 dedi: Hocam buz gibi olmasında sorun yok zaten. Fazla buz gibi olması anakartta çatlamaya yol açar mı diye merak ettim o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Eksi derecelere düşmedikçe çatlamaz. Anakartın 20 derecede çatlaması imkansız.
Eren1661 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 2.822 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #17 PossibleTurco dedi: Eksi derecelere düşmedikçe çatlamaz. Anakartın 20 derecede çatlaması imkansız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır cevap yazan herkese teşekkürler
PossibleTurco dedi: Eksi derecelere düşmedikçe çatlamaz. Anakartın 20 derecede çatlaması imkansız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır cevap yazan herkese teşekkürler