Laptop Çalışırken Siyah Ekran ve Dırrrt Sesi

Kaspersky'ı kaldırdım. Sistem geri yükleme noktası oluşturarak ve güvenli modda her iki ekran kartı sürücüsünü de DDU ile kaldırdım. Yalnız ekran kartı modelini hatırlamıyorum, aygıt yöneticisi ve dxdiag'da da gözükmüyor. Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı gibi bir şey vardı sanırım. Driver'ı nasıl yükleyeceğim?

AMD'nin sitesinde olan sürücü güncelleştirme programını deneyin. Olmadı donanım kimliklerini paylaşınız.
İnternetten model adını -HP 250 G5- yazınca M330 ekran kartı olduğunu öğrendim ve şu an yine de sürücü güncelleştirme programını yüklüyorum. Intel'in de otomatik sürücü güncelleştirme programı varmış onu da yüklüyorum. İlginiz için teşekkürler.

Dediklerimi doğru bie şekilde yaptıysanız sorununuzun düzelmesi lazım. Tekrardan mavi ekran alırsanız dosyaları paylaşırsınız. Kaspersky'ı kurabilirsiniz.

Bir daha olmazsa anlayabilirsiniz sadece. Daha eskiden oluşan dosyalarda vardı attığınız dosyalardan sadece bugüne ait dosyalar yoktu. Daha önceden de böyle bir sorun yaşadığınızı düşünüyorum.

Bir daha olmazsa anlayabilirsiniz sadece. Daha eskiden oluşan dosyalarda vardı attığınız dosyalardan sadece bugüne ait dosyalar yoktu. Daha önceden de böyle bir sorun yaşadığınızı düşünüyorum.
Daha önceden Windows güncellemesi 3 saati geçince ve hicbir işlem yapılamayinca gücü kesmiştim sinirden. O olabilir haklısınız. İlginiz için tekrardan teşekkürler, HD Tune'un bulduğu o iki hatanın çözümü için de HDD'nin DVD portuna takılması gerektigini söylediniz değil mi? Yanlış anlamadım umarım.
Yarın onunla detaylıca ilgileneceğim, basarili olursam rehber bile yapabilirim

Doğru anladınız. Veri aktarım hatalarını çözmek için diski oraya takmanız lazım.
Siyah ekran ve ses sorununuz çözüldü mü?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…