Elimde laptop var dahili (Intel HD Graphics 620) ekran kartım var MSConfig girdim normal başlangıcı seçtim yeniden başlttım önüme böyle ekran geldi.
Entere basınca geri atıyor hiç açılmıyor laptopu kapattık BIOS'a girip BIOS'u sıfırladık bu sefer hiç ekran gelmiyor klavye 2-3 saniye çalışıyor sonra ışıkları sönuyor fan çalışıyor göruntu yok ne yapmalıyı. BIOS'a giremiyorum ne yapmalıyım?
Deneyim de pek olacağını zannetmiyorum ben msconfig yaptım Normal Başlangıcı seçtim bu olayla karşılaştım ardından biosu sıfırladım belki olur diye biosu varsayılan ayarlara getirdikten sonra görntu tamamen gitti
Elimde laptop var dahili (Intel HD Graphics 620) ekran kartım var MSConfig girdim normal başlangıcı seçtim yeniden başlttım önüme böyle ekran geldi.
Entere basınca geri atıyor hiç açılmıyor laptopu kapattık BIOS'a girip BIOS'u sıfırladık bu sefer hiç ekran gelmiyor klavye 2-3 saniye çalışıyor sonra ışıkları sönuyor fan çalışıyor göruntu yok ne yapmalıyı. BIOS'a giremiyorum ne yapmalıyım?
bende bios girmiyor klavye desen belli bir sure ışıkları yanıyor sonra yanmıyor bios varsayılan ayarına çevirdikten sonra bu olması şaka gibi ya gerçekten ekran yok hiçbirşey yok şey belki olabilir usb felan herşeyi çıkartıp power tuşuna 15 saniye basmayı deneyeceğim şmdi bakalım ne olcak
Bende BIOS girmiyor klavye desen belli bir sure ışıkları yanıyor sonra yanmıyor BIOS varsayılan ayarına çevirdikten sonra bu olması şaka gibi ya gerçekten ekran yok hiçbir şey yok şey belki olabilir USB falan her şeyi çıkartıp Power tuşuna 15 saniye basmayı deneyeceğim şmdi bakalım ne olacak.
Sistemin açılmaması biraz mantıksız geliyor ama bilgisayarın sürekli açılıp kapanması donanımsal bir hasara yol açmış olabilir. Sistemde 2 tane RAM bulunuyorsa tek bitanesiyle çalıştırmayı , ramleri birbiriyle değiştirmeyi ve slotları değiştirmeyi deneyin