Laptop çantası önerisi

ucserin

Kilopat
M1 MacBook Air kullanıyorum. Taşırken zarar görmemesi için tomtoc markasının bir kılıfına koyarak klasik bez bir Nike çantaya koyuyorum. Bunun yerine direkt bir laptop çantası almak istiyorum. Net bir bütçe belirlemedim fakat 1000-1500 TL gibi saçma fiyatlar da vermek istemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

M1 MacBook Air kullanıyorum. Taşırken zarar görmemesi için tomtoc markasının bir kılıfına koyarak klasik bez bir Nike çantaya koyuyorum. Bunun yerine direkt bir laptop çantası almak istiyorum. Net bir bütçe belirlemedim fakat 1000-1500 TL gibi saçma fiyatlar da vermek istemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Mediamarkta Lenovo'nun klasik taşıma çantaları 100-350 arası değişiyor elle taşınan da var sırt çantası şeklinde olanda onları öneririm Huawei Matebook D15 için onlardan bir tanesini kullanıyordum. Çok fazla eşya koymıyacaksanız iş görür

Mediamarkta Lenovo'nun klasik taşıma çantaları 100-350 arası değişiyor elle taşınan da var sırt çantası şeklinde olanda onları öneririm Huawei Matebook D15 için onlardan bir tanesini kullanıyordum. Çok fazla eşya koymayacaksanız iş görür.

Şarj aleti, Power bank, mouse ve ajanda boyutunda bir defter oluyor. Peki içine 16 inch laptop sığar mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı